Bedrijven in Breukelen

Wil je weten welke bedrijven er in Breukelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Breukelen.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

De Oesterprins Nederland
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma De Oesterprins Nederland is gevestigd op Hof van Vreedenoord 12 te Breukelen en is actief in de branche Eventcatering.

O-Services B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap O-Services B.V. is gevestigd op De Corridor 14j te Breukelen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Wildebras Event Support
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Wildebras Event Support is gevestigd op Julianastraat 19 te Breukelen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

MMA Producties
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MMA Producties is gevestigd op Straatweg 141 te Breukelen en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Jimacoce
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jimacoce is gevestigd op Nieuw Nijenrode 241 te Breukelen en is actief in de branche Eventcatering.

Walid El ayane
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Walid El ayane is gevestigd op Irenestraat 5 te Breukelen en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Dinsdag 11 juni 2024

Bartholomeusschool Poeldijk C.V.
Opgericht in Februari 2024

De commanditaire vennootschap Bartholomeusschool Poeldijk C.V. is gevestigd op Straatweg 90 te Breukelen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

Jochems Veterinary Service
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jochems Veterinary Service is gevestigd op Oud Aa 24 te Breukelen en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

Vereniging van Eigenaars van het gebouw Kerkbrink 5 en Hazeslinger 8a, 8b, 8c en 8d te Breukelen
Opgericht in December 2019

De vereniging Vereniging van Eigenaars van het gebouw Kerkbrink 5 en Hazeslinger 8a, 8b, 8c en 8d te Breukelen is gevestigd op Hazeslinger 8a te Breukelen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Slot Administraties B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Slot Administraties B.V. is gevestigd op Eendrachtlaan 35 te Breukelen en is actief in de branche Belastingconsulenten.

TP Slot Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap TP Slot Beheer B.V. is gevestigd op Eendrachtlaan 35 te Breukelen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Cafetaria Stan & Ollie
Opgericht in April 1970

De vennootschap onder firma Cafetaria Stan & Ollie is gevestigd op Karel Doormanweg 10r te Breukelen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

ArtaCraft
Opgericht in Mei 2024

De onderneming ArtaCraft is gevestigd op Jan Evertse Boutstraat 21 te Breukelen en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Tibor dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Tibor dienstverlening is gevestigd op Rijnevegt 7 te Breukelen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

YIN Centrum B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap YIN Centrum B.V. is gevestigd op Joris Dircksenstraat 18a te Breukelen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Meer nieuws in Breukelen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement