Bedrijven in Breukelen

Wil je weten welke bedrijven er in Breukelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Breukelen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Studio Toekomst B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Studio Toekomst B.V. is gevestigd op Looijersdijk 22 te Breukelen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Postema Realty and Advisory
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Postema Realty and Advisory is gevestigd op Damastbloem 17 te Breukelen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Roosendaal Invest B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Roosendaal Invest B.V. is gevestigd op Looijersdijk 22 te Breukelen en is actief in de branche Financiële holdings.

Abdullah Kosa
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Abdullah Kosa is gevestigd op Bernhardstraat 31bis te Breukelen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Studio Noom
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Studio Noom is gevestigd op Griftenstein 39 te Breukelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hamdi A.H. Alhakimi
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Hamdi A.H. Alhakimi is gevestigd op Schepersweg 193 te Breukelen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

CMHHUISARTS
Opgericht in Februari 2023

De onderneming CMHHUISARTS is gevestigd op G v Nijenrodestr 171 te Breukelen en is actief in de branche huisartsen.

Dinsdag 28 februari 2023

Big Ben Online
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Big Ben Online is gevestigd op Brugstraat 2 te Breukelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Santos Recherchebureau B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Santos Recherchebureau B.V. is gevestigd op Dudok de Witstraat 31 te Breukelen en is actief in de branche Opsporing.

Sophiel B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Sophiel B.V. is gevestigd op Dudok de Witstraat 31 te Breukelen en is actief in de branche Financiële holdings.

Paul Veth Marketing International
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Paul Veth Marketing International is gevestigd op Looijersdijk 14 te Breukelen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

N2 Management & Finance
Opgericht in Januari 2023

De onderneming N2 Management & Finance is gevestigd op Fluitekruid 36 te Breukelen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Cadenza Creations
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Cadenza Creations is gevestigd op Stinzenlaan 2 te Breukelen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Marjoke Beelden Fonds
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Marjoke Beelden Fonds is gevestigd op Silversteyn 56 te Breukelen en is actief in de branche Vriendenkringen op het gebied van cultuur, fanclubs en overige kunstbevordering.

Handelshuis Breukelen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Handelshuis Breukelen is gevestigd op Vrijheidslaan 32 te Breukelen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

 

Meer nieuws in Breukelen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent