Bedrijven in Bolsward binnen De Wallen

Wil je weten welke bedrijven er in Bolsward binnen De Wallen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bolsward binnen De Wallen.

Filter

Maandag 26 september 2022

Salia ORG
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Salia ORG is gevestigd op Turfkade 13 te Bolsward en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Salia's Boom
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Salia's Boom is gevestigd op Turfkade 13 te Bolsward en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Maandag 12 september 2022

Ziengs Horeca professional en advies
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Ziengs Horeca professional en advies is gevestigd op Mariahof 11 te Bolsward en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Woensdag 31 augustus 2022

Full Circle Equine
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Full Circle Equine is gevestigd op Laag Bolwerk 45G te Bolsward en is actief in de branche Groothandel in levend vee.

Dinsdag 28 juni 2022

Elf B&B
Opgericht in Mei 2022

De vennootschap onder firma Elf B&B is gevestigd op Jongemastraat 11 te Bolsward en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Dinsdag 14 juni 2022

IDRAdvice
Opgericht in Juni 2022

De onderneming IDRAdvice is gevestigd op Grootzand 19 te Bolsward en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Eigen Regie Friesland Beschermd Wonen B.V.
Opgericht in Februari 2019

De besloten vennootschap Eigen Regie Friesland Beschermd Wonen B.V. is gevestigd op Groot Kerkhof 1 te Bolsward en is actief in de branche Geestelijke gezondheids- en verslavingszorg met overnachting.

Dinsdag 26 april 2022

EVG INFRA EU
Opgericht in April 2022

De onderneming EVG INFRA EU is gevestigd op Turfkade 13 te Bolsward en is actief in de branche Grondverzet.

Woensdag 13 april 2022

Handelsonderneming SVK
Opgericht in April 2022

De onderneming Handelsonderneming SVK is gevestigd op Laag Bolwerk 45H te Bolsward en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Cars & Cleaning
Opgericht in April 2022

De onderneming Cars & Cleaning is gevestigd op Grote Kampen 7 te Bolsward en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Apollanja V.O.F.
Opgericht in Mei 2002

De vennootschap onder firma Apollanja V.O.F. is gevestigd op Skilwyk 37 te Bolsward en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

Vrijdag 11 maart 2022

Vereniging van Eigenaars gebouw
Opgericht in December 2006

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw "Hoek Appelmarkt-Lommerdssteeg" te Bolsward is gevestigd op Appelmarkt 11 te Bolsward en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vrijdag 25 februari 2022

FROU Fashion&Lifestyle
Opgericht in Februari 2022

De vennootschap onder firma FROU Fashion&Lifestyle is gevestigd op Dijkstraat 3 te Bolsward en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Woensdag 23 februari 2022

Lascotech
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Lascotech is gevestigd op Laag Bolwerk 45U te Bolsward en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

ZoGoedEnNieuw
Opgericht in Januari 2022

De onderneming ZoGoedEnNieuw is gevestigd op Broereplein 3 te Bolsward en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Buurten in Bolsward

Meer nieuws in Bolsward binnen De Wallen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent