Bedrijven in Sneek binnen de grachten

Wil je weten welke bedrijven er in Sneek binnen de grachten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sneek binnen de grachten.

Filter

Dinsdag 13 september 2022

BEAUTY & NAILS By Brigitte
Opgericht in December 2013

De onderneming BEAUTY & NAILS By Brigitte is gevestigd op Harinxmakade 42a te Sneek en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dyksman Yachtdesign
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dyksman Yachtdesign is gevestigd op Kleinzand 34 te Sneek en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Verslinden B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Verslinden B.V. is gevestigd op Marktstraat 30 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 25 augustus 2022

Handelsonderneming Jay van der Leij
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Handelsonderneming Jay van der Leij is gevestigd op Wijnkanstraat 12 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Dinsdag 12 juli 2022

Dotinga Beveiligingen B.V.
Opgericht in November 1965

De besloten vennootschap Dotinga Beveiligingen B.V. is gevestigd op Nauwe Noorderhorne 19 te Sneek en is actief in de branche Winkels in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed.

P Kaspersma Installatie
Opgericht in Juni 2022

De onderneming P Kaspersma Installatie is gevestigd op Havenstraat 12B te Sneek en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 10 juni 2022

AC ITvision
Opgericht in April 2022

De onderneming AC ITvision is gevestigd op Wijnkanstraat 3 te Sneek en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

R. Tromp multiservice
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming R. Tromp multiservice is gevestigd op Leeuwenburg 20A te Sneek en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

R.V/D.B Bouwservice
Opgericht in April 2022

De onderneming R.V/D.B Bouwservice is gevestigd op Kleinzand 64 te Sneek en is actief in de branche Stratenmaken.

Wieringa Sound Productions
Opgericht in April 2022

De onderneming Wieringa Sound Productions is gevestigd op Grootzand 40 te Sneek en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Maandag 25 april 2022

atBERG
Opgericht in April 2022

De onderneming atBERG is gevestigd op Nauwe Noorderhorne 17 te Sneek en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

DP Fries B.V.
Opgericht in September 2019

De besloten vennootschap DP Fries B.V. is gevestigd op Gedempte Pol 32 te Sneek en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Woensdag 13 april 2022

Doch Mar B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Doch Mar B.V. is gevestigd op Marktstraat 16 te Sneek en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

M.van Veen
Opgericht in April 2022

De onderneming M.van Veen is gevestigd op Stokvissteeg 1 te Sneek en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Het Brocante Kamertje
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Het Brocante Kamertje is gevestigd op Nauwe Noorderhorne 10 te Sneek en is actief in de branche Winkels in glas-, porselein- en aardewerk.

Buurten in Sneek

Meer nieuws in Sneek binnen de grachten

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent