Bedrijven in Woudsend

Wil je weten welke bedrijven er in Woudsend zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woudsend.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Vereniging van Eigenaars Bedrijfsgebouw Vosseleane 40 B te Woudsend
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Bedrijfsgebouw Vosseleane 40 B te Woudsend is gevestigd op De Kamp 13 te Woudsend en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Moaier
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Moaier is gevestigd op Iewal 16-101 te Woudsend en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 24 april 2024

TDG advies
Opgericht in April 2024

De onderneming TDG advies is gevestigd op De Kamp 1 te Woudsend en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Happy Nails by Maud
Opgericht in April 2024

De onderneming Happy Nails by Maud is gevestigd op Midstrjitte 66 te Woudsend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

van der Welle familierecht
Opgericht in Maart 2024

De onderneming van der Welle familierecht is gevestigd op Vosseleane 2 te Woudsend en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Maandag 18 maart 2024

Maatschap K. en I. Postma
Opgericht in Mei 2023

De maatschap Maatschap K. en I. Postma is gevestigd op Nr 24 te Koufurderrige en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Dinsdag 23 januari 2024

HSPN Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming HSPN Consulting is gevestigd op De Wrins 10 te Woudsend en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 11 januari 2024

Stichting administratiekantoor Dok- en Scheepsbouw Woudsend Holding
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting administratiekantoor Dok- en Scheepsbouw Woudsend Holding is gevestigd op De Zwaan 24 te Woudsend en is actief in de branche Financiële holdings.

Allround Services LDJ B.V.
Opgericht in Oktober 2016

De besloten vennootschap Allround Services LDJ B.V. is gevestigd op De Warren 18 te Woudsend en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

VSV Construction
Opgericht in Januari 2024

De onderneming VSV Construction is gevestigd op De Greiden 95 te Indijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

ATSL Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap ATSL Beheer B.V. is gevestigd op Folkertsgreft 14 te Woudsend en is actief in de branche Financiële holdings.

L.F. de Jong Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap L.F. de Jong Holding B.V. is gevestigd op De Warren 18 te Woudsend en is actief in de branche Financiële holdings.

JB Shipping
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JB Shipping is gevestigd op J.C. Nagelhoutstrjitte 12 te Woudsend en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Woensdag 13 december 2023

Koevar Hendriks VOF
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Koevar Hendriks VOF is gevestigd op Nr 10 te Koufurderrige en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Romkema Technical Advice and Software
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Romkema Technical Advice and Software is gevestigd op Nr 2 te Indijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Buurten in Woudsend

Meer nieuws in Woudsend

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement