Bedrijven in Zuid IJlst

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid IJlst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid IJlst.

Filter Filter

Gisteren

VS Heeg Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap VS Heeg Holding B.V. is gevestigd op De Draei 22 te Heeg en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 december 2022

NLMRE B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap NLMRE B.V. is gevestigd op De Draei 29 te Heeg en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

E. van der Heide bouw en timmerwerken
Opgericht in November 2022

De onderneming E. van der Heide bouw en timmerwerken is gevestigd op Hinxstepoelspaed 10 te Heeg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

D beauty fabryk
Opgericht in November 2022

De onderneming D beauty fabryk is gevestigd op It Fabryk 13 te Heeg en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Multitechnics Heeg
Opgericht in November 2022

De onderneming Multitechnics Heeg is gevestigd op De Jister 14 te Heeg en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Donderdag 10 november 2022

Fotografie HvH
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Fotografie HvH is gevestigd op Lytshuzen 5 te HEEG en is actief in de branche Fotografie.

hjhmaritiem
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming hjhmaritiem is gevestigd op De Eker 7 te Heeg en is actief in de branche Binnenvaart (passagiersvaart en veerdiensten).

J. Witteveen Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming J. Witteveen Dienstverlening is gevestigd op Osingahuzen 45 te HEEG en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

te plak.frl
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma te plak.frl is gevestigd op De Houw 11 te Heeg en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Next Level Management Holdco B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Next Level Management Holdco B.V. is gevestigd op It Butlan 16 te HEEG en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Next Level
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Next Level is gevestigd op It Butlan 16 te HEEG en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Maandag 26 september 2022

Zorg voor Logistiek
Opgericht in September 2022

De onderneming Zorg voor Logistiek is gevestigd op Molefinne 57 te Heeg en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 13 september 2022

Homminga Projectmanagement
Opgericht in September 2022

De onderneming Homminga Projectmanagement is gevestigd op Riperwei 26 te Jutrijp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 31 augustus 2022

Scheepsmotoren Heech
Opgericht in November 1983

De vennootschap onder firma Scheepsmotoren Heech is gevestigd op De Opper 6 te HEEG en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Ergotherapie Leonie Spronk
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Ergotherapie Leonie Spronk is gevestigd op Riperwei 44 te Jutrijp en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

Buurten in Zuid IJlst

Meer nieuws in Zuid IJlst

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent