Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuidpoort

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidpoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidpoort.

In Zuidpoort zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Ki<|MPi
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming Ki<|MPi is gevestigd op Zeelandlaan 2 te TERNEUZEN en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

  Terneuzen » Terneuzen West » Zuidpoort » 4538CA
  J&M Ruijten Terneuzen B.V.
  Opgericht in augustus 2014

  De besloten vennootschap J&M Ruijten Terneuzen B.V. is gevestigd op Zeelandlaan 3 te TERNEUZEN en is actief in de branche Restaurants.

  Terneuzen » Terneuzen West » Zuidpoort » 4538CA
  Skischool Terneuzen
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Skischool Terneuzen is gevestigd op Zeelandlaan 3 te Terneuzen en is actief in de branche Binnensport.

  Terneuzen » Terneuzen West » Zuidpoort » 4538CA
  B.V. Kanaalkruising Sluiskil (KKS)
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap B.V. Kanaalkruising Sluiskil (KKS) is gevestigd op Koegorsstraat 1c te Terneuzen en is actief in de branche Wegenbouw en stratenmaken.

  Terneuzen » Terneuzen West » Zuidpoort » 4538PK
  HRC N.V.
  Opgericht in maart 2013

  De naamloze vennootschap HRC N.V. is gevestigd op Zeelandlaan 3 te Terneuzen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  Terneuzen » Terneuzen West » Zuidpoort » 4538CA
  J.L. Zegers, M.J. Zegers-Dieleman, M. Dees en J. Dees-Dieleman
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming J.L. Zegers, M.J. Zegers-Dieleman, M. Dees en J. Dees-Dieleman is gevestigd op Koegorsstraat 1 te Terneuzen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  Terneuzen » Terneuzen West » Zuidpoort » 4538PK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?