Bedrijven in Terneuzen

Wil je weten welke bedrijven er in Terneuzen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Terneuzen.

Filter

Vannacht

MASSculine
Opgericht in September 2022

De onderneming MASSculine is gevestigd op Vuursteen 57 te KOEWACHT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Jojo's pancakes
Opgericht in September 2022

De onderneming Jojo's pancakes is gevestigd op Beatrixstraat 33 te AXEL en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Oosterman Transport
Opgericht in September 2022

De onderneming Oosterman Transport is gevestigd op Donze Visserstraat 92 te Terneuzen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Verhelst
Opgericht in Januari 2014

De onderneming Verhelst is gevestigd op Churchilllaan 312 te Terneuzen en is actief in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren.

Vereniging van Eigenaars Appartementencomplex De Vaert
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Appartementencomplex De Vaert is gevestigd op Axelsestraat 200 te Terneuzen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Celcius
Opgericht in September 2022

De onderneming Celcius is gevestigd op Madame Curiestraat 27 te Terneuzen en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Five out of 5 B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Five out of 5 B.V. is gevestigd op Hughersluys 23 te Terneuzen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

GRASP 2 GRIP
Opgericht in September 2022

De onderneming GRASP 2 GRIP is gevestigd op Ooievaar 8 te Terneuzen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 26 september 2022

Kick Off Indoor
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Kick Off Indoor is gevestigd op Weststraat 33 te AXEL en is actief in de branche Zaalsport in teamverband.

Rida Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Rida Beheer B.V. is gevestigd op Vincent van Goghstraat 3 te Terneuzen en is actief in de branche Financiële holdings.

Mamedri B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Mamedri B.V. is gevestigd op Gentsestraat 12 te SAS VAN GENT en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

't Groene Land
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma 't Groene Land is gevestigd op Groeneweg 2 te ZAAMSLAG en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

New Blitzz
Opgericht in September 2022

De onderneming New Blitzz is gevestigd op Stationsstraat 1Sectie C num te SAS VAN GENT en is actief in de branche cafés.

Mts van Hoeve-Vaal
Opgericht in Januari 1939

De maatschap Mts van Hoeve-Vaal is gevestigd op Axelsestraat 122 te ZAAMSLAG en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

PM EMEA Co?peratief U.A.
Opgericht in Oktober 2016

De onderneming PM EMEA Co?peratief U.A. is gevestigd op Herbert H. Dowweg 5 te HOEK.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent