Bedrijven in Terneuzen

Wil je weten welke bedrijven er in Terneuzen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Terneuzen.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Zus Recruitment & HR Services
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Zus Recruitment & HR Services is gevestigd op Parelmoerboog 24 te Terneuzen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

JaRa Services
Opgericht in April 2024

De onderneming JaRa Services is gevestigd op Schelpenlaan 19 te Terneuzen en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

E.A.J. Groosman Beheer B.V.
Opgericht in Maart 1977

De besloten vennootschap E.A.J. Groosman Beheer B.V. is gevestigd op Atalanta 2 te Terneuzen.

De Gunst Ventures Holding B.V.
Opgericht in December 2018

De besloten vennootschap De Gunst Ventures Holding B.V. is gevestigd op Mr. F.J. Haarmanweg 53 te Terneuzen en is actief in de branche Financiële holdings.

Mik's Barber
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Mik's Barber is gevestigd op Hunzelaan 9 te Terneuzen en is actief in de branche Haarverzorging.

Pedicure Lucky Feet
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Pedicure Lucky Feet is gevestigd op Griffierstraat 11 te SLUISKIL en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Lesglaciaires
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Lesglaciaires is gevestigd op Brederostraat 11 te Terneuzen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Beauty Empire Karolina Bialek
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Beauty Empire Karolina Bialek is gevestigd op Westdam 79 te SAS VAN GENT en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Veer Power
Opgericht in April 2024

De onderneming Veer Power is gevestigd op Octrooiweg 3 te Terneuzen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

CreaCraft
Opgericht in Mei 2024

De onderneming CreaCraft is gevestigd op Bachlaan 150 te Terneuzen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Equine shuttle services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Equine shuttle services is gevestigd op Graafjansdijk A 89 te WESTDORPE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Elektro Robert
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Elektro Robert is gevestigd op Kerkdreef 15 te AXEL en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Lammens Growth Solutions
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Lammens Growth Solutions is gevestigd op Bolwerk 56 te SAS VAN GENT en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Daily Media
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Daily Media is gevestigd op Roompot 3 te Terneuzen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Krullen & klei
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Krullen & klei is gevestigd op Nieuwe Karnemelkstraat 7 te KOEWACHT en is actief in de branche Vervaardiging van huishoudelijk en sieraardewerk.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement