Bedrijven in Verspreide huizen Geesteren

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Geesteren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Geesteren.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

M.V.B. Truckspecials
Opgericht in Mei 2004

De onderneming M.V.B. Truckspecials is gevestigd op Denekamperweg 21 te Geesteren en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

Luxury Designer Innovations
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Luxury Designer Innovations is gevestigd op Langeveenseweg 151a te Geesteren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Luxury Designer Tech.
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Luxury Designer Tech. is gevestigd op Langeveenseweg 151a te Geesteren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NovaLink
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma NovaLink is gevestigd op Langeveenseweg 151a te Geesteren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D&S Stroomvoorziening
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma D&S Stroomvoorziening is gevestigd op Booijmansweg 10a te Geesteren en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

ARENDO'S BOUW
Opgericht in Februari 2024

De onderneming ARENDO'S BOUW is gevestigd op Vermolenweg 20rc01 te Geesteren en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Voorhuis Bouw
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Voorhuis Bouw is gevestigd op Vinckenweg 60a te Geesteren en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Donderdag 11 januari 2024

Spiekerberg Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Spiekerberg Beheer B.V. is gevestigd op Meijersweg 3a te Geesteren en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

YourPrice
Opgericht in November 2019

De onderneming YourPrice is gevestigd op Langeveenseweg 151a te Geesteren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Haselbekke Puin Recycling B.V.
Opgericht in Januari 2008

De besloten vennootschap Haselbekke Puin Recycling B.V. is gevestigd op Meijersweg 3a te Geesteren en is actief in de branche Grondverzet.

Luxury Designer Int.
Opgericht in December 2023

De vennootschap onder firma Luxury Designer Int. is gevestigd op Langeveenseweg 151a te Geesteren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

La Florista
Opgericht in November 2023

De onderneming La Florista is gevestigd op Langeveenseweg 151a te Geesteren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 8 november 2023

Booijink Handel & Dienstverlening B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Booijink Handel & Dienstverlening B.V. is gevestigd op Ossendijk 5 te Geesteren en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Geerdink Openhaardhout
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Geerdink Openhaardhout is gevestigd op Veeneggeweg 18 te Geesteren en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

Dinsdag 10 oktober 2023

C.O.W Meubelen
Opgericht in September 2023

De onderneming C.O.W Meubelen is gevestigd op Huyerenseweg 26 te Geesteren en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement