Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Gytsjerk

Wil je weten welke bedrijven er in Gytsjerk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gytsjerk.

In Gytsjerk zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Oefentherapie Cesar Nynke
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Oefentherapie Cesar Nynke is gevestigd op Simke Kloostermanstr 120 te Gytsjerk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061BD

  Maandag 24 december 2018

  E. Postma
  Opgericht in december 2018

  De onderneming E. Postma is gevestigd op Dr. O. Postmastrjitte 15 te Gytsjerk en is actief in de branche Winkels in parket-, laminaat- en kurkvloeren.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061BK
  Cut 'n Dye
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Cut 'n Dye is gevestigd op Master Sannesstrjitte 15 te Gytsjerk en is actief in de branche Haarverzorging.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061CG

  Zaterdag 15 september 2018

  KICODO
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming KICODO is gevestigd op Rinia van Nautaweg 60 te Gytsjerk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061AJ

  Woensdag 23 mei 2018

  ShopSaoirse
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming ShopSaoirse is gevestigd op Simke Kloostermanstr 27 te Gytsjerk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061BB

  Dinsdag 20 maart 2018

  HeartHorse
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming HeartHorse is gevestigd op Rinia van Nautaweg 78 te Gytsjerk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061AJ

  Woensdag 7 maart 2018

  Bokma Risk Balance
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Bokma Risk Balance is gevestigd op Canterlandseweg 9 te Gytsjerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061BX

  Zaterdag 18 november 2017

  it Kuorke
  Opgericht in november 2017

  De onderneming it Kuorke is gevestigd op It Heechhout 4 te Gytsjerk en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061DG

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Houkje Rijpstra
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Houkje Rijpstra is gevestigd op Nieuwe Straatweg 52 te Gytsjerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061CP

  Maandag 10 april 2017

  Sa Leuk Dwaande B.V.
  Opgericht in maart 2017

  De besloten vennootschap Sa Leuk Dwaande B.V. is gevestigd op Rinia van Nautaweg 46 te Gytsjerk en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061AJ

  Woensdag 14 september 2016

  Wait and See Communicatie
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Wait and See Communicatie is gevestigd op Frisiusstrjitte 8 te GYTSJERK en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061BH
  Adema Innovation Beheer B.V.
  Opgericht in juni 2016

  De besloten vennootschap Adema Innovation Beheer B.V. is gevestigd op Nieuwe Straatweg 60 te GYTSJERK en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061CR
  Jacoba de Vries
  Opgericht in mei 2016

  De onderneming Jacoba de Vries is gevestigd op Nycle J. Haismastrjitte 28 te GYTSJERK en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061BW

  Dinsdag 13 september 2016

  Adema Innovation
  Opgericht in februari 2016

  De onderneming Adema Innovation is gevestigd op Nieuwe Straatweg 60 te GYTSJERK en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

  Tytsjerksteradiel » Mûnein » Gytsjerk » 9061CR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gytsjerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?