Bedrijven in Tytsjerksteradiel

Wil je weten welke bedrijven er in Tytsjerksteradiel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tytsjerksteradiel.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Door mijn lens fotografie
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Door mijn lens fotografie is gevestigd op Veldmansweg 37 te NOARDBURGUM en is actief in de branche Fotografie.

Meerdanverkeer
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Meerdanverkeer is gevestigd op It Waarlamke 3 te Hurdegaryp en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

HoekstraSales
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming HoekstraSales is gevestigd op Van der Ploegstrjitte 14 te Burgum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stichting Ik ga voor Jezus
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Ik ga voor Jezus is gevestigd op Miedwei 4 te JISTRUM en is actief in de branche Religieuze organisaties.

BD Redacteur
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming BD Redacteur is gevestigd op H.W. van Glinstrastraat 41 te Burgum en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Bureau Brouwer
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bureau Brouwer is gevestigd op Kobbeflecht 120 te Hurdegaryp en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Bakkerij Heslinga
Opgericht in Mei 1983

De onderneming Bakkerij Heslinga is gevestigd op Schoolstraat 35 te Burgum en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

P. Procee Vastgoed B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap P. Procee Vastgoed B.V. is gevestigd op Gerniersstrjitte 5 te Burgum en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Soet aan Huis V.O.F.
Opgericht in Februari 2015

De vennootschap onder firma Soet aan Huis V.O.F. is gevestigd op Swanneblom 26 te Burgum en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Procee Vastgoed Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Procee Vastgoed Holding B.V. is gevestigd op Gerniersstrjitte 5 te Burgum en is actief in de branche Financiële holdings.

Mysleep
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Mysleep is gevestigd op Skeanpaad 5 te Garyp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Butch-Sports
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Butch-Sports is gevestigd op Doedereed 2 te NOARDBURGUM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Petit Paris Vintage
Opgericht in Januari 2018

De vennootschap onder firma Petit Paris Vintage is gevestigd op Tussendijken 2 te Burgum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Devriezorg
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Devriezorg is gevestigd op Kwekersstrjitte 8 te Burgum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Scheepers B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Scheepers B.V. is gevestigd op De Wal 16 te Hurdegaryp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent