Bedrijven in Uithoorn

Wil je weten welke bedrijven er in Uithoorn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Uithoorn.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Rob Liscet Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Rob Liscet Holding B.V. is gevestigd op Hugo de Grootlaan 42 te Uithoorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Sam-IT
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Sam-IT is gevestigd op Schaepmanlaan 5 te Uithoorn en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

EbenezerZere
Opgericht in April 2023

De onderneming EbenezerZere is gevestigd op Burg Brautigamlaan 28 te Uithoorn en is actief in de branche Eventcatering.

Serino's
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Serino's is gevestigd op Thamerweg 6 te Uithoorn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lumino Services
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Lumino Services is gevestigd op Pieter Hellendaalweg 9 te Uithoorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

VeroNails
Opgericht in Mei 2023

De onderneming VeroNails is gevestigd op Ebro 152 te Uithoorn en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

All in producten
Opgericht in Mei 2023

De onderneming All in producten is gevestigd op Admiraal van Ghentlaan 27 te Uithoorn en is actief in de branche Winkels met een algemeen assortiment non-food (geen warenhuizen).

Osstem Implant Co., Ltd.
Opgericht in April 2023

De onderneming Osstem Implant Co., Ltd. is gevestigd op Bedrijvenweg 10 te DE KWAKEL en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

AD Car Service
Opgericht in Mei 2023

De onderneming AD Car Service is gevestigd op Prinses Christinalaan 34 te Uithoorn en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

Amsterdamcab.nl
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Amsterdamcab.nl is gevestigd op Constantijn Huygenslaan 14 te Uithoorn en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Tris Care
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Tris Care is gevestigd op Treublaan 9 te Uithoorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

e-Voltz
Opgericht in April 2023

De onderneming e-Voltz is gevestigd op Korenbloem 2 te Uithoorn en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

JM Fotografie Uithoorn
Opgericht in Mei 2022

De onderneming JM Fotografie Uithoorn is gevestigd op Bieslook 63Garage te Uithoorn en is actief in de branche Fotografie.

Josefina Sundblad Art & Performance
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Josefina Sundblad Art & Performance is gevestigd op Amsteldijk-Noord 212 te Uithoorn en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

OH Tromp & Van den Berg B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap OH Tromp & Van den Berg B.V. is gevestigd op Joh. Enschedeweg 13 te Uithoorn en is actief in de branche Financiƫle holdings.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent