Bedrijven in Maarn

Wil je weten welke bedrijven er in Maarn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maarn.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Dali NL B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Dali NL B.V. is gevestigd op V Hemert tot Dingshofpln 1a te Maarn en is actief in de branche Financiële holdings.

DP Dienstverlening 33
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DP Dienstverlening 33 is gevestigd op Haarweg 1b te Maarsbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lex Halsema Advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lex Halsema Advies is gevestigd op Amersfoortseweg 28e te Maarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

RJ Advocatuur
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RJ Advocatuur is gevestigd op Esdoornlaan 1 te Maarn en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Mik Augusteijn
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mik Augusteijn is gevestigd op Valkenheide 26 te MAARSBERGEN en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Nimble B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nimble B.V. is gevestigd op Woudenbergseweg 11 te Maarsbergen en is actief in de branche Financiële holdings.

MetMinka B.V.
Opgericht in Juni 2014

De besloten vennootschap MetMinka B.V. is gevestigd op Van Beuningenlaan 44 te Maarsbergen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

CP Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap CP Holding B.V. is gevestigd op Boslaan 3 te Maarn en is actief in de branche Financiële holdings.

VanderVelpen Project en Proces Regie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming VanderVelpen Project en Proces Regie is gevestigd op Van Beuningenlaan 40 te Maarsbergen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Insect Food Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Insect Food Group B.V. is gevestigd op Andersteinweg 2 te Maarsbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Pro Securio VII
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Pro Securio VII is gevestigd op Woudenbergseweg 11 te Maarsbergen en is actief in de branche Financiële holdings.

Bureau Marthaler
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bureau Marthaler is gevestigd op Zonhof 12 te Maarn en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Landgoedhoeve De Cruijvoort
Opgericht in Januari 2017

De vennootschap onder firma Landgoedhoeve De Cruijvoort is gevestigd op Maarnse Grindweg 49 te MAARSBERGEN en is actief in de branche Overige logiesverstrekking.

de PadelDOKTER
Opgericht in September 2022

De onderneming de PadelDOKTER is gevestigd op Jupiterhof 16 te Maarn en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Cicero Group B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Cicero Group B.V. is gevestigd op Haarbos 16 te Maarsbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

Meer nieuws in Maarn

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent