Bedrijven in Utrechtse Heuvelrug

Wil je weten welke bedrijven er in Utrechtse Heuvelrug zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Utrechtse Heuvelrug.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Geduld en zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Geduld en zorg is gevestigd op Wethouder Teselinglaan 26 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Thuiszorg.

Stichting Heuvelrug Gezond
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Heuvelrug Gezond is gevestigd op Schippersdreef 4 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Facd
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Facd is gevestigd op Meester Bosweg 10 te Leersum en is actief in de branche Architecten.

Hitec Hardware
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hitec Hardware is gevestigd op Aardbei 2 te Doorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dali NL B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Dali NL B.V. is gevestigd op V Hemert tot Dingshofpln 1a te Maarn en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Methologic B.V.
Opgericht in Januari 2019

De besloten vennootschap Methologic B.V. is gevestigd op Coolsmalaan 12 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Co?peratie Wij De Heuvelrug U.A.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Co?peratie Wij De Heuvelrug U.A. is gevestigd op Drift 21 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Roelofse installatie en onderhoud
Opgericht in November 2022

De onderneming Roelofse installatie en onderhoud is gevestigd op Arnhemsebovenweg 115 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

RWTC Handelsonderneming
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RWTC Handelsonderneming is gevestigd op Sint Hubertuslaan 36 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

Kwetsbaar&Raak
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kwetsbaar&Raak is gevestigd op Parklaan 1 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Blockstone Management B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Blockstone Management B.V. is gevestigd op Traaij 197 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Mollers Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Mollers Beheer B.V. is gevestigd op Coolsmalaan 12 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

DP Dienstverlening 33
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DP Dienstverlening 33 is gevestigd op Haarweg 1b te Maarsbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lex Halsema Advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lex Halsema Advies is gevestigd op Amersfoortseweg 28e te Maarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Heuvelrug Momentos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Heuvelrug Momentos is gevestigd op Lange Dreef 96 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent