Bedrijven in Utrechtse Heuvelrug

Wil je weten welke bedrijven er in Utrechtse Heuvelrug zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Utrechtse Heuvelrug.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Communicatiever! Advies en training B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Communicatiever! Advies en training B.V. is gevestigd op Mesdaglaan 3 te Doorn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Arno van Bijnen Management B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Arno van Bijnen Management B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 1 te Maarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Heuvelrug Automotive
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Heuvelrug Automotive is gevestigd op Gooyer Wetering 18 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Shining products
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Shining products is gevestigd op Aardbei 7 te Doorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Handelsonderneming Kvz
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Handelsonderneming Kvz is gevestigd op Prinses Irenelaan 5 te Amerongen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vandewind B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Vandewind B.V. is gevestigd op Burgemeesterpark 27 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Verbeek Bouw- en Timmerwerken B.V.
Opgericht in November 2019

De besloten vennootschap Verbeek Bouw- en Timmerwerken B.V. is gevestigd op Kampweg 71 te Doorn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maxs Klussenbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Maxs Klussenbedrijf is gevestigd op Halfeiken 15 te Leersum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Pasta en Zo
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pasta en Zo is gevestigd op Van der Muelenstraat 23 te DRIEBERGEN-RIJSENBURG en is actief in de branche Eventcatering.

Arno van Bijnen Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Arno van Bijnen Holding B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 1 te Maarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Keycita Autoverhuur B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Keycita Autoverhuur B.V. is gevestigd op Haarweg 21e te OVERBERG en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

De HeadHunters B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap De HeadHunters B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 1 te Maarn en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

VintageBoss
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma VintageBoss is gevestigd op de Del 13 te Amerongen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Barneveld Onroerend Goed B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Barneveld Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Haarweg 21e te OVERBERG en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

AKU Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AKU Consultancy is gevestigd op Park Boswijk 248 te Doorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent