Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Trade-Port

Wil je weten welke bedrijven er in Trade-Port zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Trade-Port.

In Trade-Port zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  GTL-Europe Systems B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap GTL-Europe Systems B.V. is gevestigd op Hudsonweg 2 te Venlo en is actief in de branche Vervaardiging van machines en werktuigen voor de land- en bosbouw.

  Venlo » Trade-Port » Heierhoeve » 5928LW

  Woensdag 23 januari 2019

  eConfreight B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap eConfreight B.V. is gevestigd op Floralaan 9 te Venlo en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Venlo » Trade-Port » Trade-Port-Oost » 5928RD

  Maandag 7 januari 2019

  INTENSIFY
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming INTENSIFY is gevestigd op Berkter Hei 1C te Venlo en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Venlo » Trade-Port » Zaarderheiken » 5928RR

  Maandag 24 december 2018

  Medoma B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Medoma B.V. is gevestigd op Rudolf Dieselweg 32 te Venlo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Venlo » Trade-Port » Ubroek » 5928RA
  Edayo Coöperatief U.A.
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Edayo Coöperatief U.A. is gevestigd op Rudolf Dieselweg 32 te Venlo en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Venlo » Trade-Port » Ubroek » 5928RA
  Pharox B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Pharox B.V. is gevestigd op Kazernestraat 19 te Venlo en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Venlo » Trade-Port » Horsterweg » 5928NL
  Blue Plasma Projects B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Blue Plasma Projects B.V. is gevestigd op Sint Jansweg 20 te Venlo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Venlo » Trade-Port » Floriade Park » 5928RC
  Blue Plasma Holding B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Blue Plasma Holding B.V. is gevestigd op Sint Jansweg 20 te Venlo en is actief in de branche Financiële holdings.

  Venlo » Trade-Port » Floriade Park » 5928RC
  Blue Plasma Agro Solutions B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Blue Plasma Agro Solutions B.V. is gevestigd op Sint Jansweg 20 te Venlo en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

  Venlo » Trade-Port » Floriade Park » 5928RC

  Maandag 5 november 2018

  MF Vastgoed Venlo B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap MF Vastgoed Venlo B.V. is gevestigd op Jacob Roggeveenweg 10 te Venlo en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  Venlo » Trade-Port » Heierhoeve » 5928LS
  Digital Display Consulting
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Digital Display Consulting is gevestigd op Voltastraat 20 te Venlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Venlo » Trade-Port » Groot Boller » 5928PD

  Maandag 15 oktober 2018

  Klaver III Development B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Klaver III Development B.V. is gevestigd op Mary Kingsleystraat 1 te Venlo en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

  Venlo » Trade-Port » Trade-Port-Noord » 5928SK
  Autostad Venlo
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Autostad Venlo is gevestigd op Greyenstraat 4 te Venlo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Venlo » Trade-Port » Horsterweg » 5928PM
  Sjors Camps Installatietechniek
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Sjors Camps Installatietechniek is gevestigd op Horsterweg 408 te Venlo en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Venlo » Trade-Port » Horsterweg » 5928NJ
  Hortiblue Logistics B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Hortiblue Logistics B.V. is gevestigd op Venrayseweg 136A te Venlo en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

  Venlo » Trade-Port » Fresh Park » 5928RH
  Garden Plant B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Garden Plant B.V. is gevestigd op Venrayseweg 138B te Venlo en is actief in de branche Groothandel in bloemen en planten.

  Venlo » Trade-Port » Fresh Park » 5928RH

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Komkommercluster Innoveins B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Komkommercluster Innoveins B.V. is gevestigd op Sint Jansweg 20 te Venlo en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

  Venlo » Trade-Port » Floriade Park » 5928RC
  H.R. Loonbedrijf
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming H.R. Loonbedrijf is gevestigd op Heierkerkweg 15 te Venlo en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Venlo » Trade-Port » Zaarderheiken » 5928RM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Trade-Port

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?