Bedrijven in Venlo-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Venlo-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Venlo-Centrum.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Albert Job coaching
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Albert Job coaching is gevestigd op Straelseweg 16 te Venlo en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

MT Nursing & Care
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MT Nursing & Care is gevestigd op Peperstraat 6B te Venlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Anahat Therapy
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Anahat Therapy is gevestigd op Wilhelminastraat 5 te Venlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Klussenbedrijf Lucas Rayer
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Klussenbedrijf Lucas Rayer is gevestigd op Lichtenberg 6 te Venlo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Sea Ventures B.V.
Opgericht in Januari 2017

De besloten vennootschap Sea Ventures B.V. is gevestigd op Keulsepoort 2Unit 262 te Venlo.

REGIFRESH B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap REGIFRESH B.V. is gevestigd op Bastion 44 te Venlo en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Safescan
Opgericht in April 2024

De onderneming Safescan is gevestigd op Herungerstraat 210 te Venlo en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Ge Faessen, ontwikkelen met rendement
Opgericht in April 2024

De onderneming Ge Faessen, ontwikkelen met rendement is gevestigd op Prinses Beatrixstraat 17 te Venlo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

RR-design
Opgericht in Mei 2024

De onderneming RR-design is gevestigd op Puteanusstraat 61 te Venlo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Raven Verbruggen
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Raven Verbruggen is gevestigd op Straelseweg 51 te Venlo en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Elfra Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Elfra Vastgoed B.V. is gevestigd op Goltziusstraat 43 te Venlo en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Milou Terhaag Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Milou Terhaag Holding B.V. is gevestigd op Helbeek 137 te Venlo en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

Ties van Dijk
Opgericht in April 2024

De onderneming Ties van Dijk is gevestigd op van Cleefstraat 4A te Venlo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Muijsers Advies
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Muijsers Advies is gevestigd op Sint Urbanusweg 4 te Venlo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

HA security
Opgericht in Februari 2024

De onderneming HA security is gevestigd op Spoorstraat 40A te Venlo en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Meer nieuws in Venlo-Centrum

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Venlo

Flitser Newtonweg, Venlo
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 12:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement