Bedrijven in St. Antoniusveld

Wil je weten welke bedrijven er in St. Antoniusveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in St. Antoniusveld.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

Devoma Machines B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Devoma Machines B.V. is gevestigd op Rosa Manusstraat 62 te Venray en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 14 februari 2023

GUEL NL
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma GUEL NL is gevestigd op Marga Klompestraat 6 te Venray en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hybrid Fitness
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hybrid Fitness is gevestigd op Wilhelmina Sangersstraat 65 te Venray en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 13 februari 2023

Daadkracht Venray
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Daadkracht Venray is gevestigd op Marga Klompestraat 18 te Venray en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 2 februari 2023

Turtle-Tuning
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Turtle-Tuning is gevestigd op Joke Smitstraat 72 te Venray en is actief in de branche Vervaardiging van niet-elektrische en -elektronische onderdelen en toebehoren voor auto’s.

ZYN care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ZYN care is gevestigd op Rosa Manusstraat 31 te Venray en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Hol Accountants B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Hol Accountants B.V. is gevestigd op Joke Smitstraat 6 te Venray en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

LiFi Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap LiFi Holding B.V. is gevestigd op Joke Smitstraat 6 te Venray en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Rob Martens B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Rob Martens B.V. is gevestigd op Wilhelmina Sangersstraat 67 te Venray en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

NaBa Care
Opgericht in December 2022

De onderneming NaBa Care is gevestigd op Rosa Manusstraat 31 te Venray en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Iris Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Iris Holding B.V. is gevestigd op Wilhelmina Sangersstraat 14 te Venray en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 december 2022

FlipCar
Opgericht in November 2022

De onderneming FlipCar is gevestigd op Wilhelmina Sangersstraat 65 te Venray en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

Thijn van der Hart
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Thijn van der Hart is gevestigd op Wilhelmina Sangersstraat 71 te Venray en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

MTTJ Le B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MTTJ Le B.V. is gevestigd op Wilhelmina Sangersstraat 61 te Venray en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

DansYa
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming DansYa is gevestigd op Annie Romeinstraat 6 te Venray en is actief in de branche Dansscholen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent