Bedrijven in Venray

Wil je weten welke bedrijven er in Venray zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Venray.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Coroiu Heutink Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Coroiu Heutink Beheer B.V. is gevestigd op Vingerhoedskruid 25 te Venray en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vandenberg Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Vandenberg Holding B.V. is gevestigd op Zevenblad 4 te Venray en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Reiki energie in balans
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Reiki energie in balans is gevestigd op De Schans 70 te Venray en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dogs Nose Security
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Dogs Nose Security is gevestigd op Klein Oirlo 23 te Castenray en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Groenstudio Zuid
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Groenstudio Zuid is gevestigd op St. Annalaan 8 te Venray en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

van Rens Finance
Opgericht in Maart 2024

De onderneming van Rens Finance is gevestigd op Laagheidehof 39 te Venray en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maliqi Toezicht & Beveiliging
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Maliqi Toezicht & Beveiliging is gevestigd op Beethovenstraat 63 te Venray en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Aeroneers
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Aeroneers is gevestigd op Muurpeper 12 te Venray en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Bloemkwekerij Versteegen
Opgericht in Januari 2008

De maatschap Bloemkwekerij Versteegen is gevestigd op Vosseven 7 te Wanssum en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Reijnders Reciprocity
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Reijnders Reciprocity is gevestigd op Merseloseweg 147A te Venray en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Muijzers Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Muijzers Consultancy is gevestigd op Melchiorhof 11 te Venray en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Gramser-Derks V.O.F.
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Gramser-Derks V.O.F. is gevestigd op Maasheseweg 85C te Venray en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Heren van het Feest
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Heren van het Feest is gevestigd op Loek Nelissenstraat 45 te Oostrum en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Jerryl Juliana Sport
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Jerryl Juliana Sport is gevestigd op Veldleeuwerik 6 te Venray en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Bram Niessen
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Bram Niessen is gevestigd op Pascherhof 28 te Leunen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement