Bedrijven in Westerveld

Wil je weten welke bedrijven er in Westerveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westerveld.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Boomloop B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Boomloop B.V. is gevestigd op Dwingelderdijk 43 te DWINGELOO en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Sangster bedrijfsgezondheidszorg en advies B.V.
Opgericht in Augustus 2000

De besloten vennootschap Sangster bedrijfsgezondheidszorg en advies B.V. is gevestigd op Eemster 24 te DWINGELOO en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Backloop Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Backloop Holding B.V. is gevestigd op Dwingelderdijk 43 te DWINGELOO en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Pipa Designs
Opgericht in April 2024

De onderneming Pipa Designs is gevestigd op Brinkstraat 6 te Diever en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

IDO Idsinga`s Diensten en Ondersteuning
Opgericht in April 2024

De onderneming IDO Idsinga`s Diensten en Ondersteuning is gevestigd op Dorpsstraat 28 te Zorgvlied en is actief in de branche Thuiszorg.

BRMarketing
Opgericht in April 2024

De onderneming BRMarketing is gevestigd op Achterstraat 4 te Diever en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Ren Natur
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ren Natur is gevestigd op Lheeweg 1c te Dwingeloo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Susan Tulkki
Opgericht in April 2024

De onderneming Susan Tulkki is gevestigd op Midden 49a te Wapserveen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Djurre van der Wal dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Djurre van der Wal dienstverlening is gevestigd op De Woerthe 4 te Uffelte en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Modensa
Opgericht in April 2024

De onderneming Modensa is gevestigd op Ten Darperweg 39 te Wapse en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Backloop Engineering B.V.
Opgericht in Januari 2015

De besloten vennootschap Backloop Engineering B.V. is gevestigd op Dwingelderdijk 43 te DWINGELOO en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

De Geode Kraker
Opgericht in Maart 2024

De onderneming De Geode Kraker is gevestigd op De Maten 10 te Dwingeloo en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

BKLevelmontage B.V.
Opgericht in Januari 1988

De besloten vennootschap BKLevelmontage B.V. is gevestigd op Soerte 8 te Wapse en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

We can clean it
Opgericht in April 2024

De onderneming We can clean it is gevestigd op Lagelaan 33 te Havelte en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Diaconie Hervormde gemeente te Diever-Dwingeloo
Opgericht in April 2024

De onderneming Diaconie Hervormde gemeente te Diever-Dwingeloo is gevestigd op Brink 29 te Dwingeloo en is actief in de branche Religieuze organisaties.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement