Bedrijven in Diever

Wil je weten welke bedrijven er in Diever zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Diever.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Mito Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Mito Services is gevestigd op Meyboomstraat 15 te Diever en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

AdeV Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap AdeV Vastgoed B.V. is gevestigd op Roringererf 2 te Diever en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Maandag 30 januari 2023

Padvlinder
Opgericht in December 2022

De onderneming Padvlinder is gevestigd op Achterstraat 10 te Diever en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 14 december 2022

RLTH Vintage
Opgericht in November 2022

De onderneming RLTH Vintage is gevestigd op Peperstraat 17 te Diever en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

SH Tigelaar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SH Tigelaar is gevestigd op Peperstraat 2 te Diever en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

De Jong Bestuursadvisering
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming De Jong Bestuursadvisering is gevestigd op Meulakkers 33 te Diever en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

NickEshuis1999
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NickEshuis1999 is gevestigd op Kruisakkers 4 te Diever en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Timon Dias
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Timon Dias is gevestigd op Meulakkers 8 te Diever en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Maandag 26 september 2022

AT Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming AT Dienstverlening is gevestigd op Broekemastraat 50 te Diever en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stichting Hart voor Diever
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Hart voor Diever is gevestigd op Paalakkers 25 te Diever en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Dinsdag 13 september 2022

Maatschap Boerhof Vastgoed Verhuur
Opgericht in Juli 2022

De maatschap Maatschap Boerhof Vastgoed Verhuur is gevestigd op Binnenes 5 te Diever en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Donderdag 4 augustus 2022

DP Marketing B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap DP Marketing B.V. is gevestigd op Moleneinde 19 te Diever en is actief in de branche Reclamebureaus.

Vrijdag 10 juni 2022

Stichting Concours Hippique Diever
Opgericht in Mei 2022

De stichting Stichting Concours Hippique Diever is gevestigd op Kastanjelaan 16 te Diever en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

Anton autotransport
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Anton autotransport is gevestigd op Gerritsstraat 80 te Diever en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

MKB Nailsalon
Opgericht in Mei 2022

De onderneming MKB Nailsalon is gevestigd op Hoofdstraat 68 te Diever en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

 

Meer nieuws in Diever

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent