Bedrijven in Wolvega

Wil je weten welke bedrijven er in Wolvega zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wolvega.

Filter Filter

Maandag 12 februari 2024

trimstudio wolvega
Opgericht in Februari 2019

De onderneming trimstudio wolvega is gevestigd op Hoofdstraat Oost 8 te WOLVEGA en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 1 februari 2024

wzservices
Opgericht in Januari 2024

De onderneming wzservices is gevestigd op Julianaweg 15 te Wolvega en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JVDV Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JVDV Services is gevestigd op Struikheide 57 te Wolvega en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Leefstijlcoach Gezond in Balans
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Leefstijlcoach Gezond in Balans is gevestigd op Grote vuurvlinder 6 te Wolvega en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Dinsdag 23 januari 2024

Bij Lotte
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bij Lotte is gevestigd op Struikheide 39 te Wolvega en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Yacht Cleaning & Paint Service de Mop
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Yacht Cleaning & Paint Service de Mop is gevestigd op Lijsterstraat 19 te Wolvega en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Donderdag 11 januari 2024

Bruinewold Enterprises B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Bruinewold Enterprises B.V. is gevestigd op Haulerweg 11A te Wolvega en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

bringme
Opgericht in December 2023

De onderneming bringme is gevestigd op Mr Groen v Prinstererstr 2 te Wolvega en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

Budget Food B.V.
Opgericht in November 2015

De besloten vennootschap Budget Food B.V. is gevestigd op Van der Sandeplein 1 te Wolvega en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

Auke Take - Training, Advies & Management
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Auke Take - Training, Advies & Management is gevestigd op Hobbemastraat 10 te Wolvega en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Stichting SportAnders
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting SportAnders is gevestigd op Mr. Troelstrastraat 19 te Wolvega en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Horecaonderneming Bouk B.V.
Opgericht in Oktober 1995

De besloten vennootschap Horecaonderneming Bouk B.V. is gevestigd op Heerenveenseweg 12 te Wolvega en is actief in de branche cafés.

Tabak & Kadoshop Wolvega B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Tabak & Kadoshop Wolvega B.V. is gevestigd op Van Harenstraat 66 te Wolvega en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

TPP Wolvega B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap TPP Wolvega B.V. is gevestigd op V N Schonegevelstr 17 te Wolvega en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

Kevin Lenis Vakschilders B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Kevin Lenis Vakschilders B.V. is gevestigd op Vangstraat 15 te Wolvega en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Meer nieuws in Wolvega

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent