Bedrijven in Weststellingwerf

Wil je weten welke bedrijven er in Weststellingwerf zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Weststellingwerf.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Melkveebedrijf Nijehaeck CV
Opgericht in Mei 2024

De commanditaire vennootschap Melkveebedrijf Nijehaeck CV is gevestigd op Stadburen 10 te Nijelamer en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Floral Art By Femke
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Floral Art By Femke is gevestigd op Grindweg 110 te Munnekeburen en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

BDR Logistics Group B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap BDR Logistics Group B.V. is gevestigd op Westerhofstraat 2 te Oldeholtpade en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MintMountain Beer Company
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma MintMountain Beer Company is gevestigd op Oranje Nassaulaan 11 te Wolvega en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Schrijver Tech Support
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Schrijver Tech Support is gevestigd op Hoofdstraat West 30 te Wolvega en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Diamond Vaulting
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Diamond Vaulting is gevestigd op Dr. Mulderstraat 2 te Noordwolde en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

RJ Transport B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap RJ Transport B.V. is gevestigd op Hobbemastraat 47 te Wolvega en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Flow bij Milou
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Flow bij Milou is gevestigd op De Daoken 25 te Boijl en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Computerservice Hofma
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Computerservice Hofma is gevestigd op Industrieweg 15 te Wolvega en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

Energiecoach Gea de Lang
Opgericht in April 2024

De onderneming Energiecoach Gea de Lang is gevestigd op Nieuwstraat 29 te De Blesse en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

ShopStop
Opgericht in April 2024

De onderneming ShopStop is gevestigd op Goudvinkstraat 2 te Wolvega en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Berkenboom Artwork
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Berkenboom Artwork is gevestigd op Hoofdstraat West 61 te Noordwolde en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Mintjes Glasbewassing
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Mintjes Glasbewassing is gevestigd op Ds. Reitsmastraat 40 te Noordwolde en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Boetiekpark de Kas B.V.
Opgericht in Juli 1995

De besloten vennootschap Boetiekpark de Kas B.V. is gevestigd op Grindweg 155 te Scherpenzeel en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Boersma Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Boersma Vastgoed B.V. is gevestigd op Lemsterweg 17 te LANGELILLE en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement