Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Weststellingwerf

Wil je weten welke bedrijven er in Weststellingwerf zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Weststellingwerf.

In Weststellingwerf zoek ik een:

  Gisteren

  M. Bron
  Opgericht in april 2018

  De onderneming M. Bron is gevestigd op Meulestraat 36 te Wolvega en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8471GD
  Iris Abma
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Iris Abma is gevestigd op Hoofdweg 137 te Oldeholtpade en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Weststellingwerf » Oldeholtpade » Oldeholtpade » 8474CC
  HDJ
  Opgericht in april 2018

  De onderneming HDJ is gevestigd op Grindweg 30 te Wolvega en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8471EK
  BIT.MT
  Opgericht in april 2018

  De onderneming BIT.MT is gevestigd op Hoofdstraat West 28 te Noordwolde en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Weststellingwerf » Noordwolde » Noordwolde » 8391AN

  Vrijdag 13 april 2018

  LDV Audio Solutions
  Opgericht in april 2018

  De onderneming LDV Audio Solutions is gevestigd op Hoofdweg 32 te Nijelamer en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

  Weststellingwerf » Sonnega » Nijelamer » 8487GL
  HooKa vloeren
  Opgericht in april 2018

  De onderneming HooKa vloeren is gevestigd op De Stoeke 22 te Wolvega en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8472AX
  Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Vinkega
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Vinkega is gevestigd op Noordwolderweg 43 te Vinkega en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Weststellingwerf » Steggerda » Vinkega » 8393RD
  Pro Event B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Pro Event B.V. is gevestigd op Eikepage 2 te Wolvega en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8472DC
  Viverè Dagbesteding B.V. i.o.
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Viverè Dagbesteding B.V. i.o. is gevestigd op Messingstraat 20 te Wolvega en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8472EE

  Dinsdag 20 februari 2018

  Vof Copyxpress
  Opgericht in februari 2018

  De vennootschap onder firma Vof Copyxpress is gevestigd op Wildbaan 40 te Wolvega en is actief in de branche Overige drukkerijen n.e.g..

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8471XE
  AV kunst en culturele hulp
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming AV kunst en culturele hulp is gevestigd op Haulerdwarsweg 9 te Wolvega en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8471AE

  Maandag 19 februari 2018

  True Steel Solutions
  Opgericht in februari 2018

  De vennootschap onder firma True Steel Solutions is gevestigd op Brugslootweg 7 te OLDEHOLTWOLDE en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Weststellingwerf » Sonnega » Verspreide huizen Oldeholtwolde » 8477AB
  Streefgewicht & Evenwicht
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Streefgewicht & Evenwicht is gevestigd op Oldeberkoperweg 39 te ZANDHUIZEN en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Weststellingwerf » Noordwolde » Verspreide huizen Noordwolde en Zandhuizen » 8389TE
  Wendy's Horsetraining
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Wendy's Horsetraining is gevestigd op Bernhardlaan 46 te Wolvega en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8471RV
  Rustic Industry Design
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Rustic Industry Design is gevestigd op Steggerdaweg 36 te Steggerda en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  Weststellingwerf » Steggerda » Steggerda » 8395PN
  Bertus Hof
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Bertus Hof is gevestigd op De Weeren 3 te OLDETRIJNE en is actief in de branche Slachterijen (geen pluimvee-).

  Weststellingwerf » Helomavaart » Verspreide huizen Oldetrijne » 8479KD
  Hoefsmederij van Praag
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Hoefsmederij van Praag is gevestigd op Vriesburgerweg 21 te Nijeholtpade en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

  Weststellingwerf » Oldeholtpade » Nijeholtpade » 8475EK

  Zaterdag 17 februari 2018

  DE VRIES Inspectie & Advies B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap DE VRIES Inspectie & Advies B.V. is gevestigd op Citroenvlinder 3 te Wolvega en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8472CD
  Pieter Kerstma Holding B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Pieter Kerstma Holding B.V. is gevestigd op Dagpauwoog 55 te Wolvega en is actief in de branche Financiële holdings.

  Weststellingwerf » Wolvega » Wolvega » 8472CL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weststellingwerf

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk