Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Weststellingwerf

Wil je weten welke bedrijven er in Weststellingwerf zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Weststellingwerf.

In Weststellingwerf zoek ik een:

  St. Obligatiehouders Thuishuis Appelscha
  december 2017

  De stichting St. Obligatiehouders Thuishuis Appelscha is gevestigd op Pastoor Schuttestraat 18 te Steggerda en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8395TNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Taurus B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Taurus B.V. is gevestigd op De Brogge 31 te Wolvega en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

  8472ATWeststellingwerfWolvegaWolvega
  B.A. Simons Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap B.A. Simons Beheer B.V. is gevestigd op Hoofdweg 118A te Oldeholtpade en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

  8474CJWeststellingwerfOldeholtpadeOldeholtpade
  De Hoge Stee B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap De Hoge Stee B.V. is gevestigd op Friese Veldweg 16 te Blesdijke en is actief in de branche Financiële holdings.

  8398ETWeststellingwerfBlesdijkeVerspreide huizen Blesdijke
  Stichting Uitvaartfonds Nanninga
  november 2017

  De stichting Stichting Uitvaartfonds Nanninga is gevestigd op Hortensiastraat 50 te Wolvega en is actief in de branche Bedrijfspensioenfondsen.

  8471KKWeststellingwerfWolvegaWolvega
  Beautystudio Marjan
  november 2017

  De onderneming Beautystudio Marjan is gevestigd op Pastoor Schuttestraat 16 te Steggerda en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8395TNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Beheerstichting Zandroos
  november 2017

  De stichting Beheerstichting Zandroos is gevestigd op Standerstraat 30 te Wolvega en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8471GKWeststellingwerfWolvegaWolvega
  senn
  november 2017

  De onderneming senn is gevestigd op Dr. Dreeslaan 25 te Wolvega en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8471LDWeststellingwerfWolvegaWolvega
  Crypto Karin
  november 2017

  De onderneming Crypto Karin is gevestigd op Aurelia 54 te Wolvega en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8472CXWeststellingwerfWolvegaWolvega
  Laurenstius hoeve
  november 2017

  De onderneming Laurenstius hoeve is gevestigd op Jokweg 59 te DE HOEVE en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  8394VNWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen De Hoeve
  Roeles Beheer B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Roeles Beheer B.V. is gevestigd op Boijlerweg 20 te Boijl en is actief in de branche Financiële holdings.

  8392NJWeststellingwerfNoordwoldeBoijl
  BG Wolvega B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap BG Wolvega B.V. is gevestigd op Steenwijkerweg 46 te Wolvega en is actief in de branche Financiële holdings.

  8471LCWeststellingwerfWolvegaWolvega
  Casalingo Beheer C.V.
  november 2017

  De commanditaire vennootschap Casalingo Beheer C.V. is gevestigd op Industrieweg 12A te Wolvega en is actief in de branche Financiële holdings.

  8471ADWeststellingwerfWolvegaWolvega
  't Voethuus
  november 2017

  De onderneming 't Voethuus is gevestigd op Chroomweg 32 te Wolvega en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8471XLWeststellingwerfWolvegaWolvega
  SDR VLOEREN
  november 2017

  De onderneming SDR VLOEREN is gevestigd op De Polle 26 te Wolvega en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  8471HEWeststellingwerfWolvegaWolvega
  Agrarische dienstverlening Rolf Hoekstra
  november 2017

  De onderneming Agrarische dienstverlening Rolf Hoekstra is gevestigd op Slingerweg 19 te TER IDZARD en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8476BAWeststellingwerfSonnegaVerspreide huizen Ter Idzard
  Van Mourik Vastgoed B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Van Mourik Vastgoed B.V. is gevestigd op Keiweg 22 te Wolvega en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  8471CZWeststellingwerfWolvegaWolvega
  Martijn Rikkers auto's
  oktober 2017

  De onderneming Martijn Rikkers auto's is gevestigd op Carbonstraat 27 te Wolvega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8472EAWeststellingwerfWolvegaWolvega
  AD Interim- & Projectmanagement
  oktober 2017

  De onderneming AD Interim- & Projectmanagement is gevestigd op Landkaartje 28 te Wolvega en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8472DBWeststellingwerfWolvegaWolvega
  Change C.V.
  oktober 2017

  De commanditaire vennootschap Change C.V. is gevestigd op Industrieweg 12A te Wolvega en is actief in de branche Financiële holdings.

  8471ADWeststellingwerfWolvegaWolvega

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weststellingwerf

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk