Bedrijven in Woensdrecht

Wil je weten welke bedrijven er in Woensdrecht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woensdrecht.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Vereniging van Eigenaars Stationstraat 49 ten met 52
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Stationstraat 49 ten met 52 is gevestigd op Onderstal 3 te Hoogerheide en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Mohammad Ghareeb
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma Mohammad Ghareeb is gevestigd op Buys Ballotstraat 12 te Hoogerheide en is actief in de branche Haarverzorging.

Amko B.R.
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Amko B.R. is gevestigd op Raadhuisstraat 92 te Hoogerheide en is actief in de branche Restaurants.

Charchula Consultancy
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Charchula Consultancy is gevestigd op Marktje 22 te Woensdrecht en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Lost at 22
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Lost at 22 is gevestigd op O Lieve V ter Duinenln 60 te Ossendrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Kim Banning Coaching
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Kim Banning Coaching is gevestigd op Dorpsstraat 103 te Woensdrecht en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Samaras Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Samaras Dienstverlening is gevestigd op Parmentierlaan 3 te Hoogerheide en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ron Suykerbuyk
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ron Suykerbuyk is gevestigd op Wilhelmietenstraat 20 te Ossendrecht en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

D.A.O. Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming D.A.O. Services is gevestigd op Antwerpsestraat 144 te Putte en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Dinsdag 11 juni 2024

Puls Infra B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Puls Infra B.V. is gevestigd op Augustijnenstraat 4 te Ossendrecht en is actief in de branche Grondverzet.

Odette's Fashion Collabs V.O.F.
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Odette's Fashion Collabs V.O.F. is gevestigd op Aanwas 20 te Ossendrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Salon Anita van Nispen
Opgericht in April 2024

De onderneming Salon Anita van Nispen is gevestigd op Pr Bernhardstraat 1 te Hoogerheide en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

DropMoreToYou
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DropMoreToYou is gevestigd op Leemberg 22 te Ossendrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

FlorisFluijtGolf
Opgericht in April 2024

De onderneming FlorisFluijtGolf is gevestigd op Antwerpsestraatweg 105 te HOOGERHEIDE en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

EcomLab
Opgericht in Mei 2024

De onderneming EcomLab is gevestigd op Tulpstraat 64 te Putte en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement