Bedrijven in Ossendrecht

Wil je weten welke bedrijven er in Ossendrecht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ossendrecht.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Puls Infra B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Puls Infra B.V. is gevestigd op Augustijnenstraat 4 te Ossendrecht en is actief in de branche Grondverzet.

Odette's Fashion Collabs V.O.F.
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Odette's Fashion Collabs V.O.F. is gevestigd op Aanwas 20 te Ossendrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DropMoreToYou
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DropMoreToYou is gevestigd op Leemberg 22 te Ossendrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Redhead Customs
Opgericht in April 2024

De onderneming Redhead Customs is gevestigd op Het Hoefke 58 te Ossendrecht en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Romiel Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Romiel Beheer B.V. is gevestigd op Eikelhof 7 te Ossendrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

NANSAR B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap NANSAR B.V. is gevestigd op Dwarsstraat 17 te Ossendrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

B.C. de Papagaai
Opgericht in September 1992

De vereniging B.C. de Papagaai is gevestigd op Trambaan 54 te Ossendrecht en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Woensdag 24 april 2024

Ora Mhe? B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Ora Mhe? B.V. is gevestigd op Dwarsstraat 17 te Ossendrecht en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Alewijnhoeve
Opgericht in April 2024

De onderneming Alewijnhoeve is gevestigd op Putsmolentje 42 te Ossendrecht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

LX life & sportcoaching
Opgericht in Maart 2024

De onderneming LX life & sportcoaching is gevestigd op Europastraat 1 te Ossendrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

Voordeelhoekske
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Voordeelhoekske is gevestigd op Het Hoefke 20 te Ossendrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Des Musthaves
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Des Musthaves is gevestigd op Peeberg 71 te Ossendrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Advanced Medical Supplies B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Advanced Medical Supplies B.V. is gevestigd op Klein Brembrood 21 te Ossendrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

met Floor
Opgericht in Januari 2024

De onderneming met Floor is gevestigd op Koeleweg 3 te Ossendrecht en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

B.W.J. Bouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming B.W.J. Bouw is gevestigd op Dorpsstraat 15 te Ossendrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement