Bedrijven in Woudenberg

Wil je weten welke bedrijven er in Woudenberg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woudenberg.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

W. Flier Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming W. Flier Dienstverlening is gevestigd op Hoefblad 9 te Woudenberg en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Sulienne's Loveable Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Sulienne's Loveable Care is gevestigd op Acaciahof 3 te Woudenberg en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Gideon Andreas
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gideon Andreas is gevestigd op Stationsweg West 19 te Woudenberg en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Mountainbikeverhuur Woudenberg
Opgericht in November 2022

De onderneming Mountainbikeverhuur Woudenberg is gevestigd op Zeisterweg 59 te Woudenberg en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

SnooBusiness
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SnooBusiness is gevestigd op Rozensingel 40 te Woudenberg en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Albers Vastgoed B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Albers Vastgoed B.V. is gevestigd op Lindenlaan 2 te Woudenberg en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Vallei Heuvelrug Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2010

De besloten vennootschap Vallei Heuvelrug Vastgoed B.V. is gevestigd op Slappedel 16 te Woudenberg.

Baum FashionWear
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Baum FashionWear is gevestigd op Acaciahof 4 te Woudenberg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

RvW services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RvW services is gevestigd op Prinses Irenestraat 7 te Woudenberg en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

LM Capital B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap LM Capital B.V. is gevestigd op Jacobshoeve-erf 12 te Woudenberg en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Van den Heuvel sneltransport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van den Heuvel sneltransport is gevestigd op Laan 1940-1945 34 te Woudenberg en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Stichting Roaring Lions Ministries
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Roaring Lions Ministries is gevestigd op Ridderhof 26 te Woudenberg en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Handelsonderneming van Ekris
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Handelsonderneming van Ekris is gevestigd op Parallelweg 30b te Woudenberg en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Lucas Woldinga
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lucas Woldinga is gevestigd op Haverveld 5 te Woudenberg en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Salon Loft
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Salon Loft is gevestigd op Gouden Regen 72 te Woudenberg en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent