Bedrijfspanden in de gemeente Woudenberg

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Woudenberg en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Vanmorgen

Kantoorruimte 't Schilt 16 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres 't Schilt 16 te Woudenberg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 65 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 1 november 2022

Bedrijfsruimte Laagerfseweg 2 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres Laagerfseweg 2 te Woudenberg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1925. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 750.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 758 m² (in units vanaf 708 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 28 oktober 2022

Bedrijfsruimte De Nort 1a Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres De Nort 1a te Woudenberg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 172 m² (in units vanaf 88 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte De Nort 1b Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres De Nort 1b te Woudenberg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 191 m² (in units vanaf 126 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 22 september 2022

Bedrijfsruimte Klein Landaas 17 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres Klein Landaas 17 te Woudenberg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 228 m² (in units vanaf 152 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Zeisterweg 5 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres Zeisterweg 5 te Woudenberg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 212 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 12 augustus 2022

Winkelruimte De Nieuwe Poort 9 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres De Nieuwe Poort 9 te Woudenberg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 74 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 25 juni 2022

Winkelruimte Dorpsstraat 12 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 12 te Woudenberg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1932. Een energielabel is niet verplicht. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 44 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 23 april 2022

Kantoorruimte Stationsweg Oost 184b Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres Stationsweg Oost 184b te Woudenberg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1966. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 225 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 12 april 2022

Bedrijfsruimte Parallelweg 11D Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres Parallelweg 11D te Woudenberg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 204 m² (in units vanaf 102 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Voorstraat 16 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres Voorstraat 16 te Woudenberg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 75 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 18 februari 2022

Winkelruimte De Nieuwe Poort 8- 14 Woudenberg

Dit bedrijfspand op het adres De Nieuwe Poort 8- 14 te Woudenberg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 440 m² (in units vanaf 220 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent