Bedrijven in Nieuwstad en Coehoornsingel

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwstad en Coehoornsingel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwstad en Coehoornsingel.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Vital Performance
Opgericht in Juni 2003

De onderneming Vital Performance is gevestigd op Coehoornsingel 68 te Zutphen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

HA&O- Hanze Advies en Onderzoek
Opgericht in April 2024

De onderneming HA&O- Hanze Advies en Onderzoek is gevestigd op Coehoornsingel 80 te Zutphen en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

Woensdag 10 april 2024

Berkelfun
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Berkelfun is gevestigd op Coehoornsingel 23 te Zutphen en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

Maandag 18 maart 2024

SUPHUIS Zutphen
Opgericht in September 2023

De onderneming SUPHUIS Zutphen is gevestigd op Coehoornsingel 23 te Zutphen en is actief in de branche Verhuur van overige woonruimte.

AA Balkema
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AA Balkema is gevestigd op Rozenhoflaan 17 te Zutphen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

IPACOPA Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap IPACOPA Holding B.V. is gevestigd op Gasthuisstraat 2d te Zutphen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vereniging van Eigenaars Burgemeester Dijckmeesterweg 33/33a te Zutphen
Opgericht in Oktober 1984

De vereniging Vereniging van Eigenaars Burgemeester Dijckmeesterweg 33/33a te Zutphen is gevestigd op Burg. Dijckmeesterweg 33 te Zutphen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

ConFaMo Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap ConFaMo Holding B.V. is gevestigd op Nieuwstad 55b te Zutphen en is actief in de branche Financiële holdings.

Foodie Moodie
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Foodie Moodie is gevestigd op Stationsstraat 9 te Zutphen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

J.J.F. Nieuwenhuis Coaching
Opgericht in Februari 2024

De onderneming J.J.F. Nieuwenhuis Coaching is gevestigd op Jacob Damsingel 14 te Zutphen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Saanon
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Saanon is gevestigd op Stationsplein 9 te Zutphen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

Smedy
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Smedy is gevestigd op Looiersstraat 10 te Zutphen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 11 januari 2024

Electronetniek
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Electronetniek is gevestigd op Burg. Dijckmeesterweg 11 te Zutphen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Giant Store Zutphen B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Giant Store Zutphen B.V. is gevestigd op Overwelving 2 te Zutphen en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

AYLA The Brand
Opgericht in November 2023

De onderneming AYLA The Brand is gevestigd op Nieuwstad 18d te Zutphen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Nieuwstad en Coehoornsingel

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement