Bedrijven in Kort Ambacht

Wil je weten welke bedrijven er in Kort Ambacht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kort Ambacht.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

holistisch praktijk Het Nestje
Opgericht in Mei 2024

De onderneming holistisch praktijk Het Nestje is gevestigd op Anjerstraat 164 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Afro vloerverwarming
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Afro vloerverwarming is gevestigd op Kapitein Horsmanflat 53 te Zwijndrecht en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dinsdag 11 juni 2024

Content by Joyce
Opgericht in April 2024

De onderneming Content by Joyce is gevestigd op Zonnebloemstraat 88 te Zwijndrecht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Niki24
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Niki24 is gevestigd op Admiraal Trompstraat 19 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Levenskracht Coaching
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Levenskracht Coaching is gevestigd op Johannes Poststraat 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Venus kozijnen
Opgericht in April 2024

De onderneming Venus kozijnen is gevestigd op de Merodestraat 3 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Woensdag 24 april 2024

Runtime Software
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Runtime Software is gevestigd op Piet Heynstraat 57 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Simpel Klussen Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Simpel Klussen Holding B.V. is gevestigd op Van Eedenstraat 71 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

NVV sales
Opgericht in Maart 2024

De onderneming NVV sales is gevestigd op Tulpstraat 17 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

CA onderhoud
Opgericht in April 2024

De onderneming CA onderhoud is gevestigd op Van Eedenstraat 21 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

vdubz oldtimerservice
Opgericht in April 2024

De onderneming vdubz oldtimerservice is gevestigd op Arubastraat 18 te Zwijndrecht en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

SCO Care
Opgericht in April 2024

De onderneming SCO Care is gevestigd op Ericastraat 9 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

M.F.K Infra
Opgericht in April 2024

De onderneming M.F.K Infra is gevestigd op Uilenvliet 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Fyb zorg
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Fyb zorg is gevestigd op De Genestetstraat 28 te Zwijndrecht en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

T.V. Installatietechniek
Opgericht in Maart 2024

De onderneming T.V. Installatietechniek is gevestigd op Meerdervoortstraat 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Buurten in Kort Ambacht

Meer nieuws in Kort Ambacht

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement