Bedrijven in Zeeheldenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Zeeheldenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zeeheldenbuurt.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Cypy Multibouw Nl
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Cypy Multibouw Nl is gevestigd op Jan van Galenstraat 94 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maba-engineering
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Maba-engineering is gevestigd op Piet Heynstraat 18 te Zwijndrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Donderdag 11 januari 2024

Samservice.nl
Opgericht in December 2023

De onderneming Samservice.nl is gevestigd op Adriaan Banckertstraat 114 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 2 oktober 2023

Escom International
Opgericht in September 2023

De onderneming Escom International is gevestigd op Piet Heynstraat 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

C.A. E-Commerce
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma C.A. E-Commerce is gevestigd op Admiraal Trompstraat 61 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

CL Doktersassistente
Opgericht in Juli 2023

De onderneming CL Doktersassistente is gevestigd op Adriaan Banckertstraat 27 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 23 augustus 2023

Korpershoek Onderwijs Ontwikkeling & Opleiden
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Korpershoek Onderwijs Ontwikkeling & Opleiden is gevestigd op Jan van Galenstraat 100 te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 25 juli 2023

Jovi's Care
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Jovi's Care is gevestigd op Admiraal Trompstraat 26 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 10 juli 2023

Project Iso
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Project Iso is gevestigd op Surinamestraat 88 te Zwijndrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Opgericht in Juni 2023

De onderneming "Guler" Montage is gevestigd op Piet Heynstraat 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Donderdag 15 juni 2023

Cakir Elektro
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Cakir Elektro is gevestigd op Piet Heynstraat 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Vrijdag 21 april 2023

Fontein Consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming Fontein Consultancy is gevestigd op Piet Heynstraat 17 te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting Animalis Naturalis
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Animalis Naturalis is gevestigd op Piet Heynstraat 10 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Donderdag 2 februari 2023

Sylvia Catharina Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sylvia Catharina Zorg is gevestigd op Cornelis Evertsenstraat 1 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Spackspuit en Stucadoorsbedrijf
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Spackspuit en Stucadoorsbedrijf is gevestigd op Piet Heynstraat 8 te Zwijndrecht en is actief in de branche stukadoors.

Buurten in Kort Ambacht

Meer nieuws in Zeeheldenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent