Bedrijven in Landelijk gebied Heerjansdam

Wil je weten welke bedrijven er in Landelijk gebied Heerjansdam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Landelijk gebied Heerjansdam.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Lems Service
Opgericht in April 2024

De onderneming Lems Service is gevestigd op Develsluis 27 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Dinsdag 12 september 2023

Q-Tech Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Q-Tech Holding B.V. is gevestigd op Nessenweg 5 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 25 juli 2023

Tuinderij Huizer B.V.
Opgericht in Mei 1991

De besloten vennootschap Tuinderij Huizer B.V. is gevestigd op Langeweg 474 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

A. en N. Huizer Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap A. en N. Huizer Beheer B.V. is gevestigd op Langeweg 474 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 3 april 2023

RaoulFreelance
Opgericht in Maart 2023

De onderneming RaoulFreelance is gevestigd op Lindtsedijk 15 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 2 februari 2023

Schenk-Salij B.V.
Opgericht in Januari 1994

De besloten vennootschap Schenk-Salij B.V. is gevestigd op Lindtsedijk 99 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Woensdag 14 december 2022

Studio van Welie
Opgericht in November 2022

De onderneming Studio van Welie is gevestigd op Lindtsedijk 43 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Schildersbedrijf L.H. van Dijk
Opgericht in Februari 1982

De onderneming Schildersbedrijf L.H. van Dijk is gevestigd op Nessenweg 8 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Maandag 12 september 2022

Wijngaard Het Buitenland
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Wijngaard Het Buitenland is gevestigd op Het Buitenland 1A te HEERJANSDAM en is actief in de branche Druiventeelt.

DC Analytics
Opgericht in Juli 2022

De onderneming DC Analytics is gevestigd op Het Buitenland 5 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Vrijdag 10 juni 2022

2e leven kado
Opgericht in Mei 2022

De onderneming 2e leven kado is gevestigd op Lindtsedijk 1 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Horses & Co Franchise B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap Horses & Co Franchise B.V. is gevestigd op Lindeweg 12 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Woensdag 13 april 2022

Bootcamp FA
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Bootcamp FA is gevestigd op Develsluis 19 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Wayne Snoek Holding B.V.
Opgericht in September 2016

De besloten vennootschap Wayne Snoek Holding B.V. is gevestigd op Langeweg 466 te HEERJANSDAM.

Woensdag 23 februari 2022

Anne Luijendijk B.V.
Opgericht in Januari 2022

De besloten vennootschap Anne Luijendijk B.V. is gevestigd op Develsluis 6 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Buurten in Landelijk gebied Heerjansdam

Meer nieuws in Landelijk gebied Heerjansdam

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement