Bedrijven in Bedrijventerrein Gors-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Gors-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Gors-Zuid.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Q-Tech Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Q-Tech Holding B.V. is gevestigd op Nessenweg 5 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 14 december 2022

Schildersbedrijf L.H. van Dijk
Opgericht in Februari 1982

De onderneming Schildersbedrijf L.H. van Dijk is gevestigd op Nessenweg 8 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Maandag 24 januari 2022

Aannemingsbedrijf Hugo Overgaauw
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Aannemingsbedrijf Hugo Overgaauw is gevestigd op Nessenweg 9 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 10 september 2021

Robuust Marmer
Opgericht in Augustus 2021

De vennootschap onder firma Robuust Marmer is gevestigd op Nessenweg 10 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Vrijdag 23 oktober 2020

MaDeSa Vastgoed B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap MaDeSa Vastgoed B.V. is gevestigd op Nessenweg 15 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 15 januari 2016

SCHOTGROEP Environmental B.V.
Opgericht in November 2015

De besloten vennootschap SCHOTGROEP Environmental B.V. is gevestigd op Uilenvlietsehaven 1 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Donderdag 1 januari 2015

Stichting Administratiekantoor Schotgroep
Opgericht in December 2013

De stichting Stichting Administratiekantoor Schotgroep is gevestigd op Uilenvlietsehaven 1 te HEERJANSDAM en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

SCHOTGROEP Facilitair B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap SCHOTGROEP Facilitair B.V. is gevestigd op Uilenvlietsehaven 1 te Heerjansdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Kleiva B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Kleiva B.V. is gevestigd op Nessenweg 5 te Heerjansdam en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Combinatie Uilenvlietsehaven B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Combinatie Uilenvlietsehaven B.V. is gevestigd op Uilenvlietsehaven 1 te Heerjansdam en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen.

Autobedrijf Heerjansdam B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Heerjansdam B.V. is gevestigd op Nessenweg 11- 13 te Heerjansdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

SCHOTGROEP Groenvoorziening B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap SCHOTGROEP Groenvoorziening B.V. is gevestigd op Uilenvlietsehaven 1 te Heerjansdam en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Mahony Media Groep B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Mahony Media Groep B.V. is gevestigd op Nessenweg 12 te Heerjansdam en is actief in de branche Productie van films en televisieprogramma’s.

Aannemingsbedrijf Overgaauw
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Aannemingsbedrijf Overgaauw is gevestigd op Nessenweg 9 te Heerjansdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Display4all B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Display4all B.V. is gevestigd op Nessenweg 12 te Heerjansdam en is actief in de branche Groothandel in computers, randapparatuur en software.

Buurten in Landelijk gebied Heerjansdam

Meer nieuws in Bedrijventerrein Gors-Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement