Bedrijven in Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noord.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Hubblee
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Hubblee is gevestigd op Laurensvliet 3 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DRG Projects
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DRG Projects is gevestigd op Anth. Fokkerstraat 122 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Nagelstudio MX
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Nagelstudio MX is gevestigd op Passage 3 te Zwijndrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

JVG Matroos Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming JVG Matroos Services is gevestigd op Breitnerstraat 27 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Louise Runtu
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Louise Runtu is gevestigd op Prinses Beatrixstraat 35 te Zwijndrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Mouram
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Mouram is gevestigd op Anth. Fokkerstraat 108 te Zwijndrecht en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

VXTR
Opgericht in Mei 2024

De onderneming VXTR is gevestigd op Jeroen Boschlaan 44 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

PMA Transport
Opgericht in April 2024

De onderneming PMA Transport is gevestigd op Turk 16 te Zwijndrecht en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

Vitality Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Vitality Consultancy is gevestigd op Landmanweg 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Woensdag 24 april 2024

Jmb Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Jmb Holding B.V. is gevestigd op Landmanweg 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

House Solutions B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap House Solutions B.V. is gevestigd op Kreeftstraat 34 te Zwijndrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

BTseven
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma BTseven is gevestigd op Grote Beerstraat 42 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

MIRZA Flex
Opgericht in Maart 2024

De onderneming MIRZA Flex is gevestigd op Turk 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

SNNKS Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap SNNKS Holding B.V. is gevestigd op Koninginneweg 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Simion Design
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Simion Design is gevestigd op H.A. Lorentzstraat 8 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Buurten in Noord

Meer nieuws in Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement