Bedrijven in Prinsessenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Prinsessenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Prinsessenbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Louise Runtu
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Louise Runtu is gevestigd op Prinses Beatrixstraat 35 te Zwijndrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Woensdag 24 april 2024

SNNKS Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap SNNKS Holding B.V. is gevestigd op Koninginneweg 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 23 januari 2024

BURO RUW B.V.
Opgericht in Januari 2010

De besloten vennootschap BURO RUW B.V. is gevestigd op Koninginneweg 1 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Donderdag 11 januari 2024

Aannemersbedrijf J.A. den Hoed & Zn
Opgericht in November 1974

De vennootschap onder firma Aannemersbedrijf J.A. den Hoed & Zn is gevestigd op Rotterdamseweg 110 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

ijzersterk
Opgericht in November 2023

De onderneming ijzersterk is gevestigd op Prinses Marijkestraat 12 te Zwijndrecht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 23 augustus 2023

Rosely Mooren Photography
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Rosely Mooren Photography is gevestigd op Rotterdamseweg 138 te Zwijndrecht en is actief in de branche Fotografie.

Dinsdag 25 juli 2023

Via SCOPE
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Via SCOPE is gevestigd op Burg Brouwerstraat 137 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Kortainer B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap Kortainer B.V. is gevestigd op Koninginneweg 1 te Zwijndrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Maandag 10 juli 2023

Janse Woning- en Projectstoffering B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Janse Woning- en Projectstoffering B.V. is gevestigd op Rotterdamseweg 192 te Zwijndrecht en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

DDSP Shipping
Opgericht in Juni 2023

De onderneming DDSP Shipping is gevestigd op Koninginneweg 43 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

van Noorloos Handel&Exploitatie
Opgericht in Mei 2023

De onderneming van Noorloos Handel&Exploitatie is gevestigd op Prinsessenpark 43 te Zwijndrecht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Woensdag 24 mei 2023

R.R Flex Montage
Opgericht in Mei 2023

De onderneming R.R Flex Montage is gevestigd op Prinsessenpark 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Vrijdag 21 april 2023

CreationStones
Opgericht in April 2023

De onderneming CreationStones is gevestigd op Burg Brouwerstraat 101 te Zwijndrecht en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

AN Supply
Opgericht in April 2023

De onderneming AN Supply is gevestigd op Prinses Irenestraat 18 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Priscilla Persoonlijke Zorg
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Priscilla Persoonlijke Zorg is gevestigd op Koninginneweg 59 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Buurten in Noord

Meer nieuws in Prinsessenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement