Bloemenwinkels in Vlissingen

Zoek je een bloemenwinkel in Vlissingen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Vlissingen.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Flower-World B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Flower-World B.V. is gevestigd op Walstraat 195 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Binnenstad > Oude Binnenstad > 4381GR
Hengelsport Jan Peter
Opgericht in April 2013

De onderneming Hengelsport Jan Peter is gevestigd op Coosje Buskenstraat 200 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Binnenstad > Oude Binnenstad > 4381LW
Het Bloemenhuis
Opgericht in April 2013

De onderneming Het Bloemenhuis is gevestigd op Kanaalstraat 95 te Oost-Souburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Oost-Souburg > Kern Oost-Souburg West > 4388BL
Citybloem Bloemdecorateurs
Opgericht in April 2013

De onderneming Citybloem Bloemdecorateurs is gevestigd op Walstraat 89 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Binnenstad > Oude Binnenstad > 4381GD
Bloemenhuis Minnebreuker
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhuis Minnebreuker is gevestigd op Scherminkelstraat 29 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Binnenstad > Oude Binnenstad > 4381GJ
Dierenspeciaalzaak Poppe v.o.f.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Dierenspeciaalzaak Poppe v.o.f. is gevestigd op Aagje Dekenstraat 83 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Binnenstad > Scheldestraat e.o. > 4381RN
Dobey Vlissingen
Opgericht in April 2013

De onderneming Dobey Vlissingen is gevestigd op Scherminkelstraat 32 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Binnenstad > Oude Binnenstad > 4381GJ
Bloemen- en Plantenhandel Van Belzen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Bloemen- en Plantenhandel Van Belzen B.V. is gevestigd op Walstraat 46 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Binnenstad > Oude Binnenstad > 4381EG
Op & Top
Opgericht in April 2013

De onderneming Op & Top is gevestigd op Hogeweg 102 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Middengebied > Bloemenlaan e.o. West > 4382RK
De Dierenspecialist C. Traas
Opgericht in April 2013

De onderneming De Dierenspecialist C. Traas is gevestigd op Bloemenlaan 28 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Middengebied > Bloemenlaan e.o. Oost > 4382SC
Dierenspeciaalzaak Gerrit van Lunteren
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Gerrit van Lunteren is gevestigd op Zandweg 5 te Ritthem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Ritthem e.o. > Ritthem > 4389TJ
Jos van Oosten
Opgericht in April 2013

De onderneming Jos van Oosten is gevestigd op Paul Krugerstraat 283 te Vlissingen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlissingen > Middengebied > Baskensburg-Zuid > 4382MJ

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent