Bedrijven in Vlissingen

Wil je weten welke bedrijven er in Vlissingen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vlissingen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Anne's haarzaken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Anne's haarzaken is gevestigd op Nieuwe Zuidbeekseweg 12 te Vlissingen en is actief in de branche Haarverzorging.

Taraboanta
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Taraboanta is gevestigd op Hogeweg 132 te Vlissingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Two In One Coaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Two In One Coaching is gevestigd op Paul Krugerstraat 382 te Vlissingen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Schutte Osmose
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Schutte Osmose is gevestigd op Noorderbaan 74 te Vlissingen en is actief in de branche Groothandel in was-, poets- en reinigingsmiddelen.

Super Clean By Gien
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Super Clean By Gien is gevestigd op Hercules Segherslaan 64 te Vlissingen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Africa Cargo Store
Opgericht in November 2022

De onderneming Africa Cargo Store is gevestigd op Paul Krugerstraat 338 te Vlissingen en is actief in de branche Eventcatering.

Zakaria El Khannouche
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zakaria El Khannouche is gevestigd op Van Dishoeckstraat 268 te Vlissingen en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten voor zeevaart.

Jos? VD Boomgaard - Vertrouwenspersoon
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jos? VD Boomgaard - Vertrouwenspersoon is gevestigd op Gerbrandystraat 85 te Vlissingen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Buurt- en speeltuinvereniging ''Scheldekwartier''
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Buurt- en speeltuinvereniging ''Scheldekwartier'' is gevestigd op Walstraat 36 te Vlissingen en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

C.a.l.m. Van Kerkoerle
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming C.a.l.m. Van Kerkoerle is gevestigd op Willem van de Veldelaan 47 te Vlissingen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Eye for All B.V.
Opgericht in Oktober 2005

De besloten vennootschap Eye for All B.V. is gevestigd op Wildbaan 8 te Vlissingen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Buurtbedrijf Vlissingen B.V. i.o.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Buurtbedrijf Vlissingen B.V. i.o. is gevestigd op Paul Krugerstraat 1 te Vlissingen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Kornelijus Construction
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kornelijus Construction is gevestigd op Singel 194 te Vlissingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Darius Construction
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Darius Construction is gevestigd op Singel 194 te Vlissingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Praktijk-Harmonie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Praktijk-Harmonie is gevestigd op President Rooseveltlaan 726 te Vlissingen en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent