Bedrijven in Vlissingen

Wil je weten welke bedrijven er in Vlissingen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vlissingen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Chill Creations
Opgericht in September 2021

De onderneming Chill Creations is gevestigd op Colijnstraat 9 te Vlissingen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Zwemschool Vlissingen B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Zwemschool Vlissingen B.V. is gevestigd op Stroomweg 22 te Vlissingen en is actief in de branche Zwembaden.

Maljers & Manusama Flexwerken B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Maljers & Manusama Flexwerken B.V. is gevestigd op Kromwegesingel 63 te Oost-Souburg en is actief in de branche Uitzendbureaus.

De Zeeuwse Zwemschool Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2007

De besloten vennootschap De Zeeuwse Zwemschool Beheer B.V. is gevestigd op Stroomweg 22 te Vlissingen en is actief in de branche Sportscholen.

J. Blooms
Opgericht in Maart 2024

De onderneming J. Blooms is gevestigd op Bedrijfsweg 13 te Vlissingen en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken.

JobCenter Zeeland B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JobCenter Zeeland B.V. is gevestigd op Scheldestraat 55a te Vlissingen en is actief in de branche Uitzendbureaus.

WoonZorgZeeland B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap WoonZorgZeeland B.V. is gevestigd op Noordzeestraat 13 te Vlissingen en is actief in de branche Thuiszorg.

Pieterman Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Pieterman Holding B.V. is gevestigd op Willem van de Veldelaan 14 te Vlissingen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Breedveld Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Breedveld Holding B.V. is gevestigd op Rosenburglaan 284 te Vlissingen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Helene Bekker Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Helene Bekker Holding B.V. is gevestigd op Nieuwstraat 220 te Vlissingen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ZZ8 B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap ZZ8 B.V. is gevestigd op Stroomweg 22 te Vlissingen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

J.S. Mechielsen Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap J.S. Mechielsen Beheer B.V. is gevestigd op Zandplaat 6 te Vlissingen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kamphuis Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Kamphuis Holding B.V. is gevestigd op Aagje Dekenstraat 91 te Vlissingen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

PAC-Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap PAC-Holding B.V. is gevestigd op Bedrijfsweg 13 te Vlissingen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Schoonmaakbedrijf Vlissingen
Opgericht in April 2024

De onderneming Schoonmaakbedrijf Vlissingen is gevestigd op Hogeweg 50-18 te Vlissingen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement