Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Vroonermeer-Zuid

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Vroonermeer-Zuid. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 13 juni 2012

  Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 12 juni 2012

  Op 12 juni 2012 is het faillissement uitgesproken van Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon. Het insolventienummer is F.14/12/237. Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon is gevestigd in Stompetoren. Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon is actief in de branche Overige dienstverlening.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KE
  Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 12 juni 2012

  Op 12 juni 2012 is het faillissement uitgesproken van Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon. Het insolventienummer is F.14/12/236. Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon is gevestigd in Stompetoren. Cobie Brouwer Podoinstituut/Schoonheidscentrum & Kapsalon is actief in de branche Overige dienstverlening.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KE

  Woensdag 4 januari 2012

  Café De Tijd
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 3 januari 2012

  Op 3 januari 2012 is het faillissement uitgesproken van Café De Tijd. Het insolventienummer is F.14/12/5. Café De Tijd is gevestigd in Alkmaar. Café De Tijd is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KD
  Café De Tijd
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 3 januari 2012

  Op 3 januari 2012 is het faillissement uitgesproken van Café De Tijd. Het insolventienummer is F.14/12/4. Café De Tijd is gevestigd in Alkmaar. Café De Tijd is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?