Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Vroonermeer-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Vroonermeer-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vroonermeer-Zuid.

In Vroonermeer-Zuid zoek ik een:

  In 't Veld Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap In 't Veld Beheer B.V. is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 2 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1822MEAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Firma AlBerg
  juni 2017

  De vennootschap onder firma Firma AlBerg is gevestigd op Annie M.G. Schmidtstraat 7 7 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  1822MBAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  A.H.C. Verburg B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap A.H.C. Verburg B.V. is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 78 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1822MHAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Klussenbedrijf Howang
  november 2017

  De onderneming Klussenbedrijf Howang is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 52 te Alkmaar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  1822MGAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Huisartsenpraktijk Atif de Wandeler
  oktober 2017

  De maatschap Huisartsenpraktijk Atif de Wandeler is gevestigd op P.C.Boutensstraat 162 te Alkmaar en is actief in de branche huisartsen.

  1822KLAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Schilder Brothers
  oktober 2017

  De onderneming Schilder Brothers is gevestigd op Louis Couperusstraat 209 te Alkmaar en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  1822LJAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Emma O'Flynn
  oktober 2017

  De onderneming Emma O'Flynn is gevestigd op Simon Vestdijkstraat 27 te Alkmaar en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  1822JAAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Puur Purmer
  oktober 2017

  De onderneming Puur Purmer is gevestigd op Annie M.G. Schmidtstraat 103 te Alkmaar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  1822MCAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  HOS Media
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma HOS Media is gevestigd op Louis Couperusstraat 25 te Alkmaar en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  1822LEAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Beeldwijs coaching
  september 2017

  De onderneming Beeldwijs coaching is gevestigd op Annie M.G. Schmidtstraat 18 te Alkmaar en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  1822MBAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Sara Time
  augustus 2017

  De vennootschap onder firma Sara Time is gevestigd op Louis Couperusstraat 45 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  1822LEAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Triasecure
  juli 2017

  De onderneming Triasecure is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 67 te Alkmaar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  1822MGAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Leopolds B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Leopolds B.V. is gevestigd op Leopoldstraat 101 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1822KDAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Cushion consultancy B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Cushion consultancy B.V. is gevestigd op Vasalisstraat 33 te Alkmaar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  1822MKAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Ursem Consultancy & Management
  juni 2017

  De onderneming Ursem Consultancy & Management is gevestigd op Marsmanstraat 15 te Alkmaar en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  1822JEAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  WordsFirst
  mei 2017

  De onderneming WordsFirst is gevestigd op Simon Vestdijkstraat 27 te Alkmaar en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  1822JAAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  BioMed Visuals
  april 2017

  De onderneming BioMed Visuals is gevestigd op Jan Greshoffstraat 2 te Alkmaar en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  1822JCAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  SuperSnacks Waldervaart
  april 2017

  De vennootschap onder firma SuperSnacks Waldervaart is gevestigd op Marsmanstraat 29 te Alkmaar en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  1822JEAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Rian Keijsers HR Interim & Advies
  maart 2017

  De onderneming Rian Keijsers HR Interim & Advies is gevestigd op Annie M.G. Schmidtstraat 38 te Alkmaar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  1822MBAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  S.A. Hewitt
  maart 2017

  De onderneming S.A. Hewitt is gevestigd op Simon Vestdijkstraat 14 te Alkmaar en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  1822JAAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk