Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Vroonermeer-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Vroonermeer-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vroonermeer-Zuid.

In Vroonermeer-Zuid zoek ik een:

  Dinsdag 24 april 2018

  Arora TC
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Arora TC is gevestigd op Leopoldstraat 96 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KB

  Dinsdag 20 maart 2018

  VDP Holding B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap VDP Holding B.V. is gevestigd op Bordewijkstraat 25 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822JB
  Geralda Holland B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Geralda Holland B.V. is gevestigd op Leopoldstraat 96 te Alkmaar en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KB
  Your Roots
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Your Roots is gevestigd op Leopoldstraat 30 te Alkmaar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KA

  Dinsdag 19 december 2017

  Firma AlBerg
  Opgericht in juni 2017

  De vennootschap onder firma Firma AlBerg is gevestigd op Annie M.G. Schmidtstraat 7 7 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MB

  Zaterdag 18 november 2017

  Klussenbedrijf Howang
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Klussenbedrijf Howang is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 52 te Alkmaar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MG
  Huisartsenpraktijk Atif de Wandeler
  Opgericht in oktober 2017

  De maatschap Huisartsenpraktijk Atif de Wandeler is gevestigd op P.C.Boutensstraat 162 te Alkmaar en is actief in de branche huisartsen.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822KL
  Schilder Brothers
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Schilder Brothers is gevestigd op Louis Couperusstraat 209 te Alkmaar en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822LJ

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Emma O'Flynn
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Emma O'Flynn is gevestigd op Simon Vestdijkstraat 27 te Alkmaar en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822JA
  Puur Purmer
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Puur Purmer is gevestigd op Annie M.G. Schmidtstraat 103 te Alkmaar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MC
  HOS Media
  Opgericht in oktober 2017

  De vennootschap onder firma HOS Media is gevestigd op Louis Couperusstraat 25 te Alkmaar en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822LE

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Sara Time
  Opgericht in augustus 2017

  De vennootschap onder firma Sara Time is gevestigd op Louis Couperusstraat 45 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822LE
  Triasecure
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Triasecure is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 67 te Alkmaar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MG

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?