Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Kerk en Zanen

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Kerk en Zanen. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Kerk en Zanen op onderwerp:

  Woensdag 10 mei 2017

  Hennepkwekerijen in woningen aangetroffen
  Politienieuws
  Woensdag 10 mei 2017 om 08:22

  Alphen aan den Rijn, Reeuwijk - De politie heeft dinsdag 9 mei in een woning aan de Australiëlaan een hennepkwekerij aangetroffen. De politie had informatie over de vermoedelijke kwekerij en heeft dinsdag de woning doorzocht. De bewoners waren op dat moment niet thuis.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil

  Maandag 31 oktober 2016

  Verdachte van auto-inbraak aangehouden na melding
  Politienieuws
  Maandag 31 oktober 2016 om 09:48

  Alphen aan den Rijn - De politie heeft maandag 31 oktober omstreeks 03.30 uur een 33-jarige man uit Litouwen aangehouden op verdenking van auto-inbraak op de Platolaan. De eigenaresse van de auto belde de politie toen ze een persoon in haar auto op de oprit zag instappen.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Archeon

  Zaterdag 29 oktober 2016

  Poging ramkraak
  Politienieuws
  Zaterdag 29 oktober 2016 om 18:30

  Alphen aan den Rijn - Politieagenten troffen zaterdag 29 oktober om 02.45 uur een brandende auto tegen een rolluik van een benzinestation aan de Tankval aan. Met het voertuig had men geprobeerd het rolluik van het tankstation te forceren. De recherche onderzoekt de poging tot ramkraak en zoekt getuigen.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » De Vork

  Zaterdag 19 maart 2016

  Resultaten algemene verkeerscontrole
  Politienieuws
  Zaterdag 19 maart 2016 om 08:54

  Alphen aan den Rijn - De politie hield vrijdag 18 maart samen met de Belastingdienst van 15.30 tot 22.00 uur een algemene verkeerscontrole op het parkeerterrein bij de honkbalvereniging aan de Amerikalaan. Er werden twee ANPR-wagens ingezet. Deze stonden op de Leidsche Schouw in beide richtingen.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil

  Vrijdag 20 maart 2015

  Politie zoekt getuigen van poging straatroof
  Politienieuws
  Vrijdag 20 maart 2015 om 14:35

  Alphen aan den Rijn - De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof op de Zuidpoolsingel en zoekt getuigen. Een 33-jarige Alphense liep maandag 16 maart omstreeks 22.30 uur met haar hond op de Zuidpoolsingel toen, ter hoogte van de afslag naar het station, plotseling twee mannen voor haar stonden.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Europaplein

  Maandag 27 oktober 2014

  DNA afgenomen van veroordeelden
  Politienieuws
  Maandag 27 oktober 2014 om 15:24

  Gouda, Alphen aan den Rijn, Bergambacht - De politie heeft maandagmorgen 27 oktober van zes veroordeelden preventief hun DNA afgenomen. Agenten zijn naar drie woningen in Gouda, twee in Alphen aan den Rijn en één in Bergambacht gegaan om de veroordeelden op te halen en over te brengen naar het politiebureau.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil
  Hennep en GHB in woning Nederlandstraat
  Politienieuws
  Maandag 27 oktober 2014 om 14:44

  Alphen aan den Rijn - De politie heeft vrijdag 24 oktober een hennepkwekerij en GHB in een woning aan de Nederlandstraat aangetroffen en in beslag genomen. De bewoners, een 46-jarige vrouw en een 45-jarige man, zijn hiervoor aangehouden en na verhoor weer heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op tegen hen.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Evenaar West

  Woensdag 19 maart 2014

  Politie zoekt getuigen van voorval met leerling basisschool
  Politienieuws
  Woensdag 19 maart 2014 om 19:40

  Alphen aan den Rijn - De directeur van basisschool de Mozaïek heeft woensdagmorgen 19 maart bij de politie melding gedaan van een voorval met een leerling van de school. De jongen was met de fiets en zou even na 08.00 uur bij de Atlas, in Kerk en Zanen, zijn aangesproken door een man in een busje. De jongen is hierna hard weggefietst naar het Europapark en zag dat hij nog even werd gevolgd. De politie heeft inmiddels de jongen en zijn moeder gehoord.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil

  Vrijdag 28 februari 2014

  Wijkagenten politieteam Alphen aan den Rijn veranderen van wijk
  Politienieuws
  Vrijdag 28 februari 2014 om 10:46

  Alphen aan den Rijn - Per 1 maart 2014 veranderen enkele wijkagenten van team Alphen aan den Rijn van wijk en komen er wat nieuwe gezichten bij, deels voor vast, deels tijdelijk. Dit komt enerzijds voort uit interne verschuivingen en persoonlijke ontwikkeling maar we hopen met de nieuwe indeling ook aansluiting te vinden bij de nieuwe gebiedsindeling van de gemeente Alphen aan den Rijn in het kader van het wijken- en kernenbeleid. Hierdoor komt de samenwerking tussen gemeente, politie en maatschappelijke instellingen in de wijken en kernen nog beter tot zijn recht. Overigens is de politiezorg van Boskoop op 1 oktober 2013 over gegaan naar het politieteam Alphen aan den Rijn.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil

  Maandag 10 februari 2014

  Verdachten van poging woninginbraak aangehouden
  Politienieuws
  Maandag 10 februari 2014 om 13:31

  Alphen aan den Rijn - De politie heeft maandag 10 februari om 03.10 uur een 19-jarige Hagenaar, een 23-jarige Zoetermeerder en een 22-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van poging woninginbraak en het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Evenaar-Oost

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kerk en Zanen

  Instellen

  Buurten in Kerk en Zanen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?