Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Bergen op Zoom-Oost

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bergen op Zoom-Oost. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Bergen op Zoom-Oost op onderwerp:

  Man aangehouden met 50 gripzakjes hennep
  Zondag 5 november 2017 om 15:17

  Bergen op Zoom - Zaterdagavond zijn tijdens een controle op de Gagelboslaan 50 gripzakjes hennep gevonden in de auto van een 28-jarige Bergenaar.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostDrugs
  Toevallige staande houding leidt naar autodieven
  Donderdag 21 september 2017 om 16:08

  Bergen op Zoom/ Walcheren - Dinsdag 19 september jl. zijn in de Van Swietenlaan in Bergen op Zoom vier jonge mannen aangehouden. Zij worden verdacht van diverse woninginbraken waarbij ook auto’s zijn gestolen.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-OostDiefstal
  Man aangehouden na zware mishandeling
  Dinsdag 29 augustus 2017 om 09:58

  Bergen op Zoom - Maandagavond rond 21.30 uur is een 28–jarige Rotterdammer in de Kamillelaan aangehouden na een steekincident. Hij zou een 28–jarige man uit Bergen op Zoom in zijn been hebben gestoken.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-WestMishandeling
  Man aangehouden voor mishandeling
  Maandag 28 augustus 2017 om 10:15

  Bergen op Zoom - Een bewoner van de Groeshof is zondagavond aangehouden voor mishandeling van een buurtgenoot. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De aanleiding moet nog onderzocht worden.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostMishandeling
  Opgepakt voor blok hasj
  Dinsdag 15 augustus 2017 om 10:11

  Bergen op Zoom - De politie arresteerde dinsdagochtend 15 augustus rond 04.00 uur een 26-jarige Bergenaar vanwege drugs.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-WestDrugs
  Waar een defecte koplamp al naar kan leiden
  Zaterdag 12 augustus 2017 om 11:29

  Bergen op Zoom - De politie arresteerde vrijdag 11 augustus rond 21.00 uur op de Beukenlaan twee mannen, een 43-jarige Bergenaar en een 27-jarige Belg. Onder een geparkeerde auto vond de politie een tas met enkele duizenden euro’s.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-Oost
  Politieonderzoek naar steekincident in woning
  Zondag 23 juli 2017 om 11:28

  Bergen op Zoom - De politie is nog geruime tijd bezig met het forensisch sporenonderzoek in en om de woning aan de Paracelsuslaan.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-OostSteekincident
  Man in woning overleden na steekincident
  Zondag 23 juli 2017 om 04:21

  Bergen op Zoom - Zondagmorgen vroeg vond in een woning aan de Paracelsuslaan een steekincident plaats.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-OostSteekincident
  Zes mannen aangehouden tijdens ruimen van hennepkwekerij
  Maandag 17 juli 2017 om 10:03

  Bergen op Zoom - De politie hield zondagavond 16 juli zes mannen aan nadat zij op de Guido Gezellelaan in een woning een hennepkwekerij aan het ruimen waren.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-WestDrugs
  Twee helers aangehouden
  Dinsdag 4 juli 2017 om 14:53

  Bergen op Zoom - Maandagavond rond 18.15 uur controleerden surveillerende agenten een personenauto met daarin een man en een vrouw op de Jupiterweg in Bergen op Zoom.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-OostDiefstal
  Alcoholcontrole: vijftien overtredingen
  Zondag 18 juni 2017 om 08:30

  Bergen op Zoom, Tholen, Steenbergen, Putte - In de nacht van zaterdag op zondag werden door de medewerkers van politieteam Bergen op Zoom op verschillende plaatsen in hun teamgebied alcoholcontroles gehouden. In totaal hebben 618 bestuurders een blaastest afgelegd. Vijftien daarvan waren in overtreding omdat zij teveel hadden gedronken en toch achter het stuur waren gaan zitten.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostVerkeersovertreding
  Twee banden lek na achtervolging
  Woensdag 31 mei 2017 om 12:22

  Bergen op Zoom - Agenten wilden in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 04.00 uur een auto controleren op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. De bestuurder van de auto gaf geen gehoor aan het stopteken dat hij kreeg van de politie en ging er in volle vaart vandoor.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-WestVerkeersovertreding
  Twee aanhoudingen hennepdrogerij
  Dinsdag 30 mei 2017 om 17:25

  Bergen op Zoom - De politie arresteerde dinsdag rond 12.15 uur in een woning aan Heiningen een 28-jarige bewoner die niet voldeed aan het bevel en een 22-jarige man uit Bergen op Zoom die op het balkon stond waar hennepzakken naar beneden zijn gegooid.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostDrugs
  Ruim zes kilo hennep in beslag genomen
  Woensdag 24 mei 2017 om 10:03

  Bergen op Zoom - Surveillerende agenten zagen dinsdagavond rond 00.25 uur een bestelauto rijden op de Postweg in Tholen. Ze besloten de auto te controleren, maar die ging er met hoge snelheid vandoor.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-West(Verkeers)ongeval
  Gewonden bij frontale botsing
  Zondag 7 mei 2017 om 09:39

  Bergen op Zoom - Bij een aanrijding raakten twee personen zaterdagmiddag 6 mei gewond. Drie geparkeerde auto’s liepen ook schade op.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostAanrijding met letsel
  Aanhouding na voetbalgeweld
  Dinsdag 18 april 2017 om 09:28

  Bergen op Zoom - Maandagmiddag is een 49–jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden na een mishandeling tijdens een wedstrijd op het voetbalveld bij de Olympialaan.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostMishandeling
  Man slaat op de vlucht na mishandeling
  Zondag 16 april 2017 om 11:32

  Bergen op Zoom - Een 29-jarige Bergenaar is aan de Poolsterstraat opgepakt. De man wordt verdacht van het mishandelen en bedreigen van zijn ex-partner.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostMishandeling
  Zeven aanhoudingen voor overval en straatroof
  Dinsdag 11 april 2017 om 15:36

  Bergen op Zoom - De politie hield dinsdagochtend 11 april zes verdachten uit Bergen op Zoom aan op verdenking van een overval op een cafetaria aan de Kastanjelaan en/of voor een straatroof op de Heijningen in Bergen op Zoom. De overval vond op maandagavond 26 december 2016 plaats. De straatroof vond plaats op 10 januari 2017.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostOverval
  Hennepdrogerij in appartementencomplex
  Zondag 26 maart 2017 om 09:11

  Bergen op Zoom - Rond 01.15 uur in de nacht van zaterdag op zondag is in een appartementencomplex aan de Weegbreestraat in Bergen op Zoom een hennepdrogerij aangetroffen.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-WestDrugs
  Hennepkwekerij in woning
  Dinsdag 21 maart 2017 om 07:50

  Bergen op Zoom - In een woning aan de Saturnuslaan in Bergen op Zoom is maandagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij is direct geruimd door de politie. Er werden twee verdachten aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiecellencomplex en worden daar dinsdag gehoord.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-OostDrugs

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk