Bedrijven in Bergen op Zoom

Wil je weten welke bedrijven er in Bergen op Zoom zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bergen op Zoom.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Hamza's Cleaning
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Hamza's Cleaning is gevestigd op Wierlaan 35 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

J.V.E. Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap J.V.E. Holding B.V. is gevestigd op Valeriusstraat 10 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

V.H.E. Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap V.H.E. Holding B.V. is gevestigd op Antwerpsestraatweg 233 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ANEM Vastgoed
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma ANEM Vastgoed is gevestigd op Scharstraat 9 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

A.R.J. van der Venne Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap A.R.J. van der Venne Holding B.V. is gevestigd op Zuidgeest 1 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Healthy Helten B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Healthy Helten B.V. is gevestigd op Zandstraat 182 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Priscilla Sattar Synergy Minds
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Priscilla Sattar Synergy Minds is gevestigd op Vagevuur 41 te Lepelstraat en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

LMPM Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap LMPM Holding B.V. is gevestigd op Overakker 7 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Financiële holdings.

Grillroom Sumela B.V.
Opgericht in Maart 2009

De besloten vennootschap Grillroom Sumela B.V. is gevestigd op Van Overstratenlaan 1 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Restaurants.

Jouw Hartklank
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Jouw Hartklank is gevestigd op Elzenhof 10 te Halsteren en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Tuana's Beauty and Hair
Opgericht in November 2020

De onderneming Tuana's Beauty and Hair is gevestigd op Zuiderdreef 87 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Haarverzorging.

J&E Commerce
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma J&E Commerce is gevestigd op Peter Vineloolaan 26 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The Research Shop
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma The Research Shop is gevestigd op Schubertstraat 19 te Halsteren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nietbeperktopvakantie
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Nietbeperktopvakantie is gevestigd op Rembrandtstraat 129 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Always4you
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Always4you is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 19 te Bergen op Zoom en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement