Nieuws over Oostgaarde-Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste nieuws over Oostgaarde-Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van tal van verschillende bronnen.

Zaterdag 12 augustus 2023

Getuigen gezocht mogelijk ongeval Keerkring Capelle aan den IJssel
Politie.nl
Zaterdag 12 augustus 2023 om 11:47

Capelle aan den IJssel - Zaterdagochtend omstreeks 4.00 uur is een 42-jarige man uit Capelle aan den IJssel ernstig gewond geraakt. Hij werd zwaargewond gevonden op de weg op de Keerkring. Mogelijk is hij aangereden door een voertuig dat daarna is doorgereden. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Dinsdag 28 maart 2023

Drietal breekt in bij juwelier in Capelle aan den IJssel; politie start onderzoek
Politie.nl
Dinsdag 28 maart 2023 om 13:07

Capelle aan den IJssel - Op maandag 27 maart rond 04.20 uur ’s morgens kreeg de politie melding van een inbraak bij een juwelierszaak in een winkelcentrum aan het Amsteldiep. Toegesnelde agenten treffen de inbrekers niet meer aan. De recherche is hard op zoek naar de verdachten en komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben, of meer weten.

Dinsdag 3 november 2020

Winkeleigenaar bedreigd met hamer om twee zakkken chips
Politie.nl
Dinsdag 3 november 2020 om 09:41

Capelle aan den IJssel - De eigenaar van Toko Tropical aan het Hollandsch Diep is vrijdagavond bedreigd door een overvaller met een hamer. De overvaller wilde geld, maar omdat er vrijwel alleen nog maar gepind wordt in de toko was dit er niet. De overvaller ging er uiteindelijk met alleen twee zakken chips vandoor.

Maandag 20 mei 2019

Man na forse mishandeling aangehouden
Politie.nl
Maandag 20 mei 2019 om 14:03

Capelle aan den IJssel - De politie heeft op 19 mei een 36-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel aangehouden, nadat hij een 41-jarige Rotterdammer zou hebben mishandeld. Een 65-jarige Capellenaar werd gearresteerd op verdenking van bedreiging van hetzelfde slachtoffer.

Dinsdag 9 mei 2017

Woningoverval Boomkensdiep, politie zoekt getuigen
Politie.nl
Dinsdag 9 mei 2017 om 12:06

Capelle aan den IJssel - Twee overvallers belden op dinsdag 25 april midden in de nacht aan bij een woning aan de Boomkensdiep en drongen vervolgens de woning binnen. Zij gingen er met een portemonnee en een fiets vandoor. De politie zoekt getuigen.

Maandag 2 mei 2016

Twee vuurwapens in woning Capelle aan den IJssel
Politie.nl
Maandag 2 mei 2016 om 17:06

Capelle aan den IJssel - Een huiseigenaar schrok zondag 1 mei flink toen hij in zijn garage van een woning aan de Amiranten in Capelle aan den IJssel twee vuurwapens en munitie vond. Hij was teruggekeerd naar zijn woning die hij tot die tijd via een makelaar en een tussenpersoon had verhuurd.

Maandag 4 april 2016

Getuigen leiden politie naar woningbreker Capelle aan den IJssel
Politie.nl
Maandag 4 april 2016 om 16:41

Capelle aan den IJssel - De informatie van meerdere getuigen heeft de politie op 3 april naar een verdachte van een woninginbraak geleid.

Meer nieuws in Oostgaarde-Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement