Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Bloemendaalseweg

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bloemendaalseweg. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Bloemendaalseweg op onderwerp:

  Dinsdag 21 juni 2016

  Jongen (16) onwel na mishandeling
  Politienieuws
  Dinsdag 21 juni 2016 om 16:04

  Gouda - Een 16-jarige raakte onwel nadat hij betrokken was bij een ruzie op school, waarbij over en weer klappen vielen. De politie onderzoekt in hoeverre het handgemeen de oorzaak is van zijn onwelwording.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg

  Vrijdag 28 november 2014

  Poging beroving scooter, politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Vrijdag 28 november 2014 om 09:29

  Gouda - Een nog onbekende man probeerde donderdag 27 november om 19.40uur op de Bloemendaalseweg een 22-jarige scooterrijdster uit Bodegraven te beroven van haar scooter. De vrouw reageerde zeer alert en wist haar belager van zich af te schudden.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?