Nieuws over Breedweer

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Breedweer. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Breedweer op onderwerp:

  Woensdag 22 januari 2020

  Autobrand Heemskerk
  Politienieuws
  Woensdag 22 januari 2020 om 10:40

  Heemskerk - Op woensdagochtend omstreeks 02.43 uur is een auto in brand aangetroffen op de Breedweerlaan. Twee auto’s die naast de brandende auto stonden hebben ook brandschade opgelopen. De politie doet een technisch onderzoek naar de oorzaak van de brand en er wordt een buurtonderzoek gehouden.

  Heemskerk > Noordbroek en De Trompet > Breedweer

  Zondag 27 november 2016

  Getuigenoproep autobrand
  Politienieuws
  Zondag 27 november 2016 om 10:41

  Heemskerk - Op het Betsy Perkhof stond in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand. De politie kreeg rond 03.10 uur melding van de brand.

  Heemskerk > Noordbroek en De Trompet > Breedweer

  Dinsdag 4 februari 2014

  Auto in brand
  Politienieuws
  Dinsdag 4 februari 2014 om 13:14

  Heemskerk - Op dinsdagmorgen omstreeks 04.25 uur kreeg de politie melding dat een personenauto in brand zou staan op de Breedweerlaan. Ter plaatse bleek een geparkeerd staande auto aan de voorzijde te branden. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te doven. Er kon echter niet voorkomen worden dat de auto ernstige schade opliep. Ook een naast het brandende voertuig geparkeerd staande auto liep schade op. Omdat de brandweer geen brandsoorzaak vast kon stellen, sluit de politie voorlopig brandstichting niet uit.

  Heemskerk > Noordbroek en De Trompet > Breedweer

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement