Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Hoge Mors

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Hoge Mors. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Hoge Mors op onderwerp:

  Woensdag 27 juli 2016

  Politie ontmantelt twee hennepkwekerijen
  Politienieuws
  Woensdag 27 juli 2016 om 12:05

  Leiden - Agenten troffen dinsdagochtend 26 juli op de Diamantlaan en het Granaatplein twee in werking zijnde hennepkwekerijen aan. De hennep is samen met de aangetroffen apparatuur vernietigd.

  Leiden » Morsdistrict » Hoge Mors

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?