Bedrijven in Leiden

Wil je weten welke bedrijven er in Leiden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leiden.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

VNHG B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap VNHG B.V. is gevestigd op Maarsmansteeg 19 te Leiden en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Onderhoudsbedrijf DV
Opgericht in December 2022

De onderneming Onderhoudsbedrijf DV is gevestigd op Arubapad 24 te Leiden en is actief in de branche Stratenmaken.

Suraia Visagie & Nailstudio
Opgericht in December 2022

De onderneming Suraia Visagie & Nailstudio is gevestigd op Charlotte de Bourbonhof 42 te Leiden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maria Paropreventie
Opgericht in December 2022

De onderneming Maria Paropreventie is gevestigd op Zijldonk 104 te Leiden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

.12 haarstudio
Opgericht in November 2022

De onderneming .12 haarstudio is gevestigd op Gangetje 12 te Leiden en is actief in de branche Haarverzorging.

Installatie Bogdan
Opgericht in November 2022

De onderneming Installatie Bogdan is gevestigd op Eschertoren 2F te Leiden en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Stichting Vrienden van Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Vrienden van Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum is gevestigd op Cleveringaplaats 1 te Leiden en is actief in de branche Vriendenkringen op het gebied van cultuur, fanclubs en overige kunstbevordering.

Supergoer Enterprises
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Supergoer Enterprises is gevestigd op Fruinlaan 1A te Leiden en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Enyera
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Enyera is gevestigd op Vrouwenweg 1V te Leiden en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Crombach marketing communicatie
Opgericht in November 2022

De onderneming Crombach marketing communicatie is gevestigd op Cobetstraat 74 te Leiden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Thomas van Rest
Opgericht in November 2022

De onderneming Thomas van Rest is gevestigd op Janvossensteeg 48A te Leiden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Public Value B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Public Value B.V. is gevestigd op Bargelaan 180Unit 6.09 te Leiden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Hull Media
Opgericht in December 2022

De onderneming Hull Media is gevestigd op Hoge Rijndijk 316B te Leiden en is actief in de branche Reclamebureaus.

Breathe Exploitatie B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Breathe Exploitatie B.V. is gevestigd op Herengracht 50 te Leiden en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Bruce Martens
Opgericht in November 2022

De onderneming Bruce Martens is gevestigd op Nieuwe Rijn 69 te Leiden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent