Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Nijmegen-Midden

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Nijmegen-Midden. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Nijmegen-Midden op onderwerp:

  Twee woninginbrekers opgepakt
  Zaterdag 1 juli 2017 om 12:00

  Nijmegen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 juli twee mannen aangehouden op verdenking van een inbraak in een woning aan de Hertstraat in Nijmegen.

  NijmegenNijmegen-MiddenHazenkampInbraak
  Aanrijding met politieauto, man aangehouden
  Zaterdag 20 mei 2017 om 09:45

  Nijmegen - De politie heeft op vrijdagavond 19 mei een 33-jarige automobilist uit Malden aangehouden. De man had in Nijmegen een aanrijding met een politieauto veroorzaakt en was vermoedelijk onder invloed.

  NijmegenNijmegen-Midden(Verkeers)ongeval
  Drie verdachten bij hennepkwekerij aangehouden
  Maandag 27 maart 2017 om 10:59

  Nijmegen - Nadat bij de politie informatie was binnen gekomen over een hennepkwekerij in een woning aan de Willemsweg, gingen agenten naar de woning toe om te zien of die informatie klopte.

  NijmegenNijmegen-MiddenNije VeldDrugs
  Twee mannen aangehouden voor inbraak in schuur
  Zondag 12 februari 2017 om 12:12

  Nijmegen - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 12 februari twee mannen aangehouden op verdenking van het inbreken in een schuur aan de Nijlpaardstraat in Nijmegen.

  NijmegenNijmegen-MiddenHazenkampInbraak
  Politie zoekt getuigen straatroof
  Vrijdag 27 januari 2017 om 13:04

  Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op het voetpad tussen de Tollenstraat en de Jacob van Lenneplaats (Willemskwartier) in Nijmegen. Dit gebeurde donderdagavond 26 januari rond half elf.

  NijmegenNijmegen-MiddenNije VeldOverval
  Inbreker verwondt bewoner
  Zondag 15 januari 2017 om 11:05

  Nijmegen - Een nog onbekende inbreker heeft zaterdagnacht in Nijmegen een bewoner verwond nadat die hem betrapt had. De bewoner van het huis liep dusdanig verwondingen op dat hij naar het ziekenhuis moest. Van de inbreker ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.

  NijmegenNijmegen-MiddenGoffertInbraak
  Politie zoekt getuigen na beroving I-phone
  Woensdag 11 januari 2017 om 17:10

  Nijmegen - Dinsdagavond rond 23.10 uur is een 32-jarige man op de Jan Luykenstraat in Nijmegen van zijn I-phone en geld beroofd. De daders (2) renden weg richting Maerlandstraat. Hebt u hen gezien?

  NijmegenNijmegen-MiddenNije VeldOverval
  2e verdachte opgepakt na straatroof
  Vrijdag 6 januari 2017 om 15:00

  Nijmegen - Na een straatroof donderdagavond 29 december op de Graafsebrug in Nijmegen, heeft de politie een tweede verdachte opgepakt. Het gaat om een 17-jarige verdachte uit Nijmegen. Na de overval werd al een andere 17-jarige NIjmegenaar gearresteerd. De tweede verdachte is woensdag gearresteerd en wordt vandaag voorgeleid bij de rechtbank.

  NijmegenNijmegen-MiddenGoffertOverval
  Nijmegenaar opgepakt na straatroof
  Vrijdag 30 december 2016 om 10:29

  Nijmegen - Na een straatroof donderdagavond op de Graafsebrug in Nijmegen heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Nijmegen. Een tweede verdachte had weten te ontkomen.

  NijmegenNijmegen-MiddenGoffertOverval
  Vrouw gewond bij poging straatroof
  Vrijdag 16 december 2016 om 11:19

  Nijmegen - Op de Hatertseweg in Nijmegen is donderdagavond een 56-jarige vrouw gewond geraakt na een mislukte straatroof. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie roept getuigen op te reageren.

  NijmegenNijmegen-MiddenSt. AnnaOverval
  Straatroof in onderzoek
  Vrijdag 2 december 2016 om 15:26

  Nijmegen - Donderdagavond werd op de Kapittelweg een 39-jarige fietsster beroofd van haar tas met diverse inhoud. Twee jonge(mannen) op een scooter gingen er in de richting van de St. Annastraat vandoor. De gewaarschuwde politie heeft met meerdere surveillance-voertuigen in de omgeving naar de daders gezocht, maar trof hen niet meer aan.

  NijmegenNijmegen-MiddenHeijendaalOverval
  Man doet zich voor als politieman
  Donderdag 29 september 2016 om 11:36

  Nijmegen - Een 87-jarige vrouw is gisterenmiddag slachtoffer geworden van een oplichter die zich voordeed als politieman. De man belde aan bij haar woning aan de Giraffestraat in Nijmegen en liet snel een soort pasje zien. Hij zei dat hij van de politie was en liep vervolgens langs haar op de woning in.

  NijmegenNijmegen-MiddenSt. AnnaDiefstal
  Man probeert vrouw te beroven
  Dinsdag 30 augustus 2016 om 13:29

  Nijmegen - Een 19-jarige vrouw uit Overasselt is in de nacht van maandag op dinsdag op de Hatertseweg van haar fiets geduwd door een onbekende man. Mogelijk was het de bedoeling haar te beroven.

  NijmegenNijmegen-MiddenSt. AnnaOverval
  Politie onderzoekt brand Martinus van Beekschool
  Dinsdag 23 augustus 2016 om 10:17

  Nijmegen - De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand in de Martinus van Beekschool aan de IJsbeerstraat. De brand ontstond even voor 03.00 uur in de nacht van maandag op dinsdag.

  NijmegenNijmegen-MiddenHazenkampBrand
  Twee knapen aangehouden voor brandstichting
  Dinsdag 17 mei 2016 om 12:09

  Nijmegen - De politie heeft maandagavond in de Dromedarisstraat twee Nijmeegse jongens van 15 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van brandstichting. De twee jongens hadden de inhoud van twee containers in de brand gestoken op een schoolterrein aan de Bisonstraat en waren vervolgens weggerend. Dit was door omstanders gezien.

  NijmegenNijmegen-MiddenHazenkampBrand
  Poging overval bewoonster
  Vrijdag 29 april 2016 om 09:46

  Nijmegen - Donderdagavond is op het Beetsplein in Nijmegen een vrouw in haar woning overvallen. Twee onbekende gemaskerde daders drongen de woning binnen en doorzochten het pand

  NijmegenNijmegen-MiddenNije VeldOverval
  Politie op zoek naar getuigen na beroving bewoner
  Dinsdag 26 april 2016 om 13:51

  NIjmegen - De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk wat gezien of gehoord hebben omstreeks 13.35 uur nabij een flatwoning aan de Muntweg in Nijmegen. Omstreeks dat tijdstip werd een 39-jarige bewoner van één van de flats overvallen door twee onbekende mannen. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond en werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

  NijmegenNijmegen-MiddenOverval
  Man aangehouden op verdenking drugshandel vanuit auto
  Zaterdag 16 april 2016 om 15:13

  Nijmegen - Vrijdagmiddag 15 april is een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nijmegen aangehouden op verdenking van het verhandelen van drugs vanuit een auto. De politie nam de auto en ook een grote hoeveelheid geld, drugs en diverse telefoons in beslag.

  NijmegenNijmegen-MiddenGoffertDrugs
  Hennepkwekerij aangetroffen; vrouw aangehouden
  Zaterdag 19 maart 2016 om 09:44

  Nijmegen - De politie heeft vrijdagavond in de Sikkelstraat in Nijmegen een kleine hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. De 50-jarige bewoonster is aangehouden. Zij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet. De politie kwam de kwekerij op het spoor nadat een getuige meldde dat er werd ingebroken.

  NijmegenNijmegen-MiddenNije VeldDrugs
  Twee man vast voor diefstal velgen
  Donderdag 28 januari 2016 om 11:14

  Nijmegen - De politie heeft in de nacht van woensdag op vrijdag twee Nijmegenaren van 18 en 34 aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van vier velgen. De auto waarvan de vier velgen met banden zijn gestolen stond geparkeerd in de Lamastraat in Nijmegen.

  NijmegenNijmegen-MiddenHazenkampDiefstal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen-Midden

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk