Nieuws over Nijmegen-Midden

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Nijmegen-Midden. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Nijmegen-Midden op onderwerp:

  Maandag 7 januari 2019

  Dreiging rond kerk
  Politienieuws
  Maandag 7 januari 2019 om 16:02

  Nijmegen - Een afgelaste kerkdienst en een afgezette straat. Veel mensen vragen zich af wat er precies aan de hand was rond een kerk aan de Dobbelmannweg in Nijmegen. Gisteren kwamen agenten daar in actie in verband met een mogelijke dreiging. In dit bericht leggen we uit wat er speelde.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Hazenkamp
  Man aangehouden na steekincident Nijmegen
  Politienieuws
  Maandag 7 januari 2019 om 09:45

  Nijmegen - Gisteravond zijn twee mannen uit Nijmegen aangehouden in verband met een steekincident aan de Van Peltlaan. Bij het steekincident raakte een 46-jarige Nijmegenaar lichtgewond. Een van de twee aangehouden mannen bleek er niets mee te maken te hebben en werd kort na zijn aanhouding weer vrijgelaten. Een 48-jarige man uit Nijmegen zit nog vast.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » St. Anna

  Maandag 29 oktober 2018

  Politie zoekt getuigen van beschieting auto
  Politienieuws
  Maandag 29 oktober 2018 om 16:41

  Nijmegen - Op vrijdagmiddag 26 oktober om ongeveer 17:10 uur vond er een schietincident plaats aan de Spieghelhof in Nijmegen. Een auto met twee inzittenden zou zijn beschoten. De aanleiding van het schietincident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld maar de verdachte is tot op heden voortvluchtig.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Nije Veld

  Donderdag 30 augustus 2018

  Maaltijdbezorger slachtoffer van straatroof; getuigen gezocht
  Politienieuws
  Donderdag 30 augustus 2018 om 09:35

  Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen die zondag 29 juli omstreeks 21.50 uur gezien hebben dat een 16-jarige maaltijdbezorger op de Génestetlaan beroofd is van zijn maaltijd en zijn fiets. Ook werd hij kort na de beroving mishandeld. Hij raakte daarbij gewond aan zijn gezicht en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Nije Veld

  Woensdag 22 augustus 2018

  Spandoeken actievoerders verwijderd
  Politienieuws
  Woensdag 22 augustus 2018 om 10:57

  Nijmegen - Rond het Jonkerbosplein zijn vanmorgen vroeg diverse spandoeken opgehangen en borden geplaatst door actievoerders van een groepering. De politie was snel ter plaatse en heeft deze verwijderd. Een 23-jarige inwoner van Nijmegen werd aangehouden op basis van Artikel 5 Wegenverkeerswet.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Goffert

  Vrijdag 17 augustus 2018

  Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof
  Politienieuws
  Vrijdag 17 augustus 2018 om 14:35

  Nijmegen - Gisterochtend rond 08.20 uur bij de bushalte op de Willemsweg heeft een man op een gewelddadige manier geprobeerd een vrouw te beroven van haar tas. Het slachtoffer stond op de bus te wachten toen zij uit het niets van achter aangevallen werd. De vrouw wist te ontkomen door te gaan rennen en gillen. De verdachte is er vandoor gegaan via de Groenstraat in de richting van de Muntweg op een zwarte Vespa.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden

  Zaterdag 7 april 2018

  Vrouw breekt pols; politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Zaterdag 7 april 2018 om 12:48

  Nijmegen - Een 65-jarige vrouw uit Nijmegen is afgelopen dinsdag 3 april tussen 17.45 en 18.00 uur slachtoffer geworden van een poging diefstal van haar handtas. Dit vond plaats op de Nieuwe Dukenburgseweg t.h.v. het gebouw waar Heinz in is gevestigd. Omdat de tas was vastgemaakt aan een kinderzitje dat achterop de fiets zat, lukte het de dief niet de tas weg te nemen. Wél kwam de vrouw door deze brute actie ten val en heeft daarbij haar pols gebroken.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden

  Zaterdag 3 februari 2018

  Beroving aan Hatertseweg. Wie heeft er iets gezien?
  Politienieuws
  Zaterdag 3 februari 2018 om 12:21

  Nijmegen - Bij een pinautomaat aan de Hatertseweg in Nijmegen is gisterenavond een jongeman beroofd. Het slachtoffer pinde geld toen hij werd aangesproken door twee mannen. Ze bedreigden hem en gingen er met geld en de fiets van het slachtoffer vandoor.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » St. Anna
  Koerier beroofd bij flat, politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Zaterdag 3 februari 2018 om 12:07

  Nijmegen - Een maaltijdkoerier is vrijdagavond in Nijmegen beroofd van zijn geld. Dat gebeurde bij een flat aan het Pilasterpad. De koerier wilde een bestelling bezorgen, toen twee jongens hem bedreigden.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » St. Anna

  Zondag 10 december 2017

  Man aangehouden voor poging brandstichting
  Politienieuws
  Zondag 10 december 2017 om 14:21

  Nijmegen - Zaterdagmiddag hield de politie een 24-jarige Nijmegenaar aan op verdenking van poging tot brandstichting. De man was als vermist opgegeven waarop politieagenten naar hem op zoek gingen. Zij troffen hem aan in een woning aan het Knollenpad en probeerden in gesprek te gaan. Even later roken agenten een gaslucht. De man dreigde met een aansteker en had een mes bij zich. Vanwege mogelijk explosiegevaar is meteen overgegaan tot het evacueren van direct omwonenden en werd opgeschaald naar een grip 1. Een agent wist de 24-jarige te overmeesteren en hield hem aan.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » St. Anna

  Zaterdag 1 juli 2017

  Twee woninginbrekers opgepakt
  Politienieuws
  Zaterdag 1 juli 2017 om 12:00

  Nijmegen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 juli twee mannen aangehouden op verdenking van een inbraak in een woning aan de Hertstraat in Nijmegen.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Hazenkamp

  Zaterdag 20 mei 2017

  Aanrijding met politieauto, man aangehouden
  Politienieuws
  Zaterdag 20 mei 2017 om 09:45

  Nijmegen - De politie heeft op vrijdagavond 19 mei een 33-jarige automobilist uit Malden aangehouden. De man had in Nijmegen een aanrijding met een politieauto veroorzaakt en was vermoedelijk onder invloed.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden

  Vrijdag 27 januari 2017

  Politie zoekt getuigen straatroof
  Politienieuws
  Vrijdag 27 januari 2017 om 13:04

  Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op het voetpad tussen de Tollenstraat en de Jacob van Lenneplaats (Willemskwartier) in Nijmegen. Dit gebeurde donderdagavond 26 januari rond half elf.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Nije Veld

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen-Midden

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?