Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Schrijversbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Schrijversbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Schrijversbuurt op onderwerp:

  Zondag 27 januari 2019

  Jongen (16) houdt zich niet aan voorwaarden rechtbank en wordt aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 27 januari 2019 om 10:46

  Oosterhout - Een 16-jarige Oosterhouter is zaterdagavond omstreeks 23.35 uur na een achtervolging door de politie op de Tempelierstraat aangehouden omdat hij een valse naam had opgegeven. Hij was te voet op de vlucht gegaan omdat hij zich niet had gehouden aan voorwaarden voor zijn vrijlating die de kinderrechter had opgelegd na een eerdere arrestatie. Hij werd in een auto gecontroleerd waarin ook iemand zat met wie hij een contactverbod heeft.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt

  Vrijdag 9 september 2016

  Bromfietsen bekeken
  Politienieuws
  Vrijdag 9 september 2016 om 08:03

  Oosterhout - Bij een controle, speciaal gericht op bromfietsen, zijn donderdag dertig bekeuringen uitgedeeld. Acht bromfietsen bleken te hard te kunnen.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt

  Donderdag 16 april 2015

  Politie zoekt lange straatrover met witte baard
  Politienieuws
  Donderdag 16 april 2015 om 11:05

  Oosterhout - Een 53-jarige Oosterhoutse is woensdag 15 april 2015 omstreeks 09.15 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. Het slachtoffer liep samen met een vriendin door de Staringstraat. Een fietser die haar passeerde, pakte haar goudkleurige handtas vast en trok deze uit haar armen. In de gestolen tas zat onder meer contant geld en diverse pasjes.

  Oosterhout » Oosterheid » Schrijversbuurt

  Zaterdag 25 oktober 2014

  Politie onderzoekt brandstichting auto's
  Politienieuws
  Zaterdag 25 oktober 2014 om 12:46

  Oosterhout - Afgelopen nacht, de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 oktober 2014 zijn omstreeks 03.30 uur op de Jacob Catslaan twee auto's in brand gestoken. Het gaat om een Renault en een Mercedes. Een Opel raakte ook beschadigd.

  Oosterhout » Oosterheid » Schrijversbuurt

  Dinsdag 14 oktober 2014

  Twee aanhoudingen na onenigheid bij de sportschool
  Politienieuws
  Dinsdag 14 oktober 2014 om 11:20

  Oosterhout - Politiemensen hielden maandagavond 13 oktober 2014 een 25-jarige Oosterhouter aan die niet wilde vertrekken uit een sportschool en vervolgens de agenten uitschold. De man verzette zich tegen zijn aanhouding. Ook een tweede man, die zich met de aanhouding bemoeide, is aangehouden.

  Oosterhout » Oosterheid » Schrijversbuurt

  Maandag 10 maart 2014

  Snelheidscontrole in Oosterhout
  Politienieuws
  Maandag 10 maart 2014 om 15:40

  Oosterhout - De politie heeft zondagmiddag 9 maart een snelheidscontrole gehouden op de Beneluxweg. Er werden daarbij acht bekeuringen uitgeschreven. De maximumsnelheid is ter plaatse 50 km / uur. De hoogst gemeten snelheid was 101 km / uur. Verder werd er nog bekeurd voor het rijden in een personenauto zonder rijbewijs en het overschrijden van de dubbel doorgetrokken streep.

  Oosterhout » Oosterheid » Schrijversbuurt

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?