Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schrijversbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Schrijversbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schrijversbuurt.

In Schrijversbuurt zoek ik een:

  Donderdag 28 februari 2019

  Pro Property B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De besloten vennootschap Pro Property B.V. is gevestigd op Beneluxweg 7 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904SJ
  Semir Transport
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Semir Transport is gevestigd op Guido Gezellelaan 61 te Oosterhout en is actief in de branche Koeriers.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904ET

  Woensdag 23 januari 2019

  Al-Makhloufi - Belhadi V.O.F.
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Al-Makhloufi - Belhadi V.O.F. is gevestigd op Melis Stokelaan 55 te Oosterhout en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904ED
  Pink beauty center
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Pink beauty center is gevestigd op Tollensstraat 24 te Oosterhout en is actief in de branche Haarverzorging.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GH
  Dairefresh Holding B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Dairefresh Holding B.V. is gevestigd op Hildebrandlaan 59 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904HA

  Maandag 31 december 2018

  Loah zorg
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Loah zorg is gevestigd op Tollensstraat 8 te Oosterhout en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GH

  Maandag 15 oktober 2018

  H. Express
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma H. Express is gevestigd op Staringstraat 14 te Oosterhout en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GE
  Danny Kok Security
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Danny Kok Security is gevestigd op Lodewijk Napoleonlaan 9 te Oosterhout en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904LE

  Dinsdag 10 juli 2018

  NNC Nadia Nuture and Care
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming NNC Nadia Nuture and Care is gevestigd op Van Ruusbroecstraat 21 te Oosterhout en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GB
  Brand Elevator
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Brand Elevator is gevestigd op Hildebrandlaan 9 te Oosterhout en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904HA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?