Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Terschelling

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Terschelling. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Terschelling op onderwerp:

  Dealer aangehouden dankzij alerte horecamedewerker
  Maandag 28 augustus 2017 om 12:49

  Terschelling - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag dankzij een alerte horecamedewerker een 36-jarige inwoner van Norg aangehouden op verdenking van de handel in drugs en verboden wapenbezit. De aanhouding vond plaats op de Westerburen in Midsland. De verdachte werd ’s nachts per boot naar de wal gebracht, waarna hij werd ingesloten in het cellencomplex van het politiebureau in Leeuwarden.

  TerschellingDrugs
  Aanrijding met letsel
  Vrijdag 11 augustus 2017 om 09:57

  Oosterend - Op donderdagavond vond er een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Oosterenderweg in Oosterend waarbij een 16-jarige jongen uit Oosterend gewond raakte.

  TerschellingAanrijding met letsel
  Agressieve vakantieganger aangehouden
  Woensdag 26 juli 2017 om 08:42

  Terschelling - De politie heeft dinsdagavond laat in Midsland een 19-jarige inwoner van Oldenzaal aangehouden op verdenking van mishandeling en drugsbezit. De verdachte had een andere vakantieganger mishandeld en was tevens in het bezit van XTC en speed.

  TerschellingDrugs
  Politie onderzoekt ernstige aanrijding
  Zondag 25 juni 2017 om 10:19

  Landerum (Terschelling) - Een 21-jarige inwoner van Groningen is in de nacht van zaterdag of zondag ernstig gewond geraakt op Terschelling. De man fietste op de Landerum in de gelijknamige plaats toen hij werd aangereden door een automobilist. Die automobilist ging er na de aanrijding vandoor. Zondagochtend kon de bestuurder, een 22-jarige inwoner van Terschelling, worden aangehouden.

  TerschellingAanrijding met letsel
  Politie doet onderzoek naar handel in harddrugs op Terschelling
  Woensdag 19 april 2017 om 09:10

  Terschelling - De afgelopen maanden heeft de politie onderzoek gedaan naar de handel in harddrugs op Terschelling. Dit heeft geleid tot een tweetal aanhoudingen in maart. Dit zijn twee mannen van 20 en 33 jaar van Terschelling. Zij worden verdacht van de handel in wiet, cocaïne, amfetamine en ketamine.

  TerschellingDrugs
  Overtredingen bij controle taxi- en busvervoer
  Vrijdag 21 augustus 2015 om 13:36

  West-Terschelling - Op dinsdag en woensdag heeft de politie, in samenwerking met de Inspectie Leefomgeving en Transport, op Terschelling mystery guest ritten uitgevoerd in taxi’s en autobussen.

  TerschellingWest-Terschelling
  Jongen aangehouden na vernieling van tent met zwaar vuurwerk
  Woensdag 12 augustus 2015 om 11:40

  Midsland - De politie heeft dinsdagavond op een camping in Midsland een 17-jarige inwoner van Hilversum aangehouden nadat hij met zwaar vuurwerk een tent had vernield.

  TerschellingMidslandVernieling
  Twee gewonden bij explosie op boot
  Woensdag 12 augustus 2015 om 09:23

  West-Terschelling - De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van een explosie op een boot die aangemeerd lag in de jachthaven. Deze vond dinsdagavond rond 19.30 uur plaats. Daarbij raakte een echtpaar van 71 en 63 jaar uit Schagen gewond.

  TerschellingWest-Terschelling
  Jongetje gewond na aanrijding met taxi
  Dinsdag 11 augustus 2015 om 10:52

  Formerum - Een 6-jarig jongetje uit Ermelo raakte maandagmiddag in Formerum gewond toen hij werd aangereden door een taxi. Het slachtoffer werd met een boot vanaf Terschelling naar Harlingen gebracht. Vanuit daar ging hij met een ambulance naar het ziekenhuis in Leeuwarden.

  TerschellingFormerumFormerumAanrijding met letsel
  Twee jongemannen aangehouden voor drugsbezit
  Woensdag 22 juli 2015 om 09:24

  Midsland - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op een camping in Midsland een 18-jarige inwoner van Hansweert en een 18-jarige inwoner van een klein dorpje uit de gemeente Borsele aangehouden. In de tent van de twee vonden agenten diverse soorten drugs, een stiletto en zwaar illegaal vuurwerk. Dit alles werd dan ook in beslag genomen.

  TerschellingMidslandDrugs
  Jongen aangehouden na diefstal uit tenten
  Donderdag 16 juli 2015 om 08:33

  Midsland - De politie heeft woensdagnacht een 16-jarige jongen uit Ottersum aangehouden. Hij was op een camping aan de Oosterburen door een getuige betrapt bij een diefstal uit een tent.

  TerschellingMidslandMidslandDiefstal
  Aangehouden na mishandeling
  Dinsdag 14 juli 2015 om 11:01

  Midsland - De politie heeft maandagnacht een 29-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij in een café aan de Oosterburen een 16-jarig meisje uit Breukelen heeft mishandeld.

  TerschellingMidslandMidslandMishandeling
  Fietser gewond bij verkeersongeval
  Dinsdag 16 juni 2015 om 11:34

  West-Terschelling - Een 74-jarige inwoner van Nieuw-Vennep raakte maandagavond op de Hoofdweg gewond bij een verkeersongeval. De man stak zonder goed uit te kijken de weg over om naar een hotel te gaan.

  TerschellingWest-TerschellingVerspreide huizen West-TerschellingAanrijding met letsel
  Fietser gewond na frontale botsing
  Zondag 14 juni 2015 om 11:47

  West-Terschelling - Een 72-jarige fietser uit West-Terschelling is zondagavond na een frontale botsing op de Hoofdweg gewond geraakt.

  TerschellingWest-TerschellingVerspreide huizen West-TerschellingAanrijding met letsel
  Motorrijder omgekomen bij verkeersongeval
  Woensdag 15 april 2015 om 15:22

  West-Terschelling - Een 33-jarige motorrijder uit Midsland is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

  TerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling(Verkeers)ongeval
  Man vernielt interieur toilet
  Zondag 19 oktober 2014 om 12:14

  Terschelling West - Een Duitse bezoeker van Terschelling vernielde in de nacht van zaterdag op zondag bij een hotel het interieur van een toilet. De man moest de schade betalen en kreeg bovendien een fikse boete.

  TerschellingVernieling
  Hond rent weg op; fietsster gewond
  Woensdag 13 augustus 2014 om 10:37

  West-Terschelling - Een 72-jarige inwoonster van Zuid-Scharwoude raakte dinsdagmiddag gewond toen ze op de Douwe Totlaan op West-Terschelling een hond voor haar fiets kreeg.

  TerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  Wildplasser verzet zich bij aanhouding
  Zondag 3 augustus 2014 om 13:50

  Midsland - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 28-jarige bewoner van Terschelling aangehouden.

  TerschellingMidslandBelediging
  Scooterrijder onder invloed
  Donderdag 31 juli 2014 om 11:09

  West-Terschelling - De politie heeft woensdagmorgen rond 10.10 uur op de Hoofdweg een 23-jarige inwoner van Ureterp proces-verbaal gegeven omdat hij onder invloed van alcohol op zijn bromscooter reed.

  TerschellingWest-TerschellingVerspreide huizen West-TerschellingDrankmisbruik
  Drie bekeuringen in een nacht
  Zaterdag 26 juli 2014 om 10:41

  Midsland - De politie heeft de afgelopen nacht voor een 20-jarige inwoner van Harlingen drie bekeuringen uitgeschreven. De Harlinger gedroeg zich vervelend in horecagelegenheden waarna hier werd verwijderd. Eenmaal op straat wist de man zich opnieuw niet te beheersen.

  TerschellingMidslandDrankmisbruik

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Terschelling

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk