Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Terschelling

Wil je weten welke bedrijven er in Terschelling zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Terschelling.

In Terschelling zoek ik een:

  Duinhof Werk B.V.
  maart 2018

  De besloten vennootschap Duinhof Werk B.V. is gevestigd op Nieuwe Dijk 32 te West-Terschelling en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  8881HCTerschellingWest-TerschellingVerspreide huizen West-Terschelling
  Leonie Blaak Fotografie
  februari 2018

  De onderneming Leonie Blaak Fotografie is gevestigd op Formerum 46 te Formerum en is actief in de branche Fotografie.

  8894KGTerschellingFormerumFormerum
  Ruige Retail
  februari 2018

  De onderneming Ruige Retail is gevestigd op Burg Reedekerstraat 7 te West-Terschelling en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

  8881BZTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  Natuurgolfbaan de Hoge Duinen Tersch. BV io
  januari 2018

  De onderneming Natuurgolfbaan de Hoge Duinen Tersch. BV io is gevestigd op Hoofdweg 3 te West-Terschelling en is actief in de branche Sportvelden.

  8881HATerschellingWest-TerschellingVerspreide huizen West-Terschelling
  Samen Terschelling
  december 2017

  De vereniging Samen Terschelling is gevestigd op Formerum 101 te Formerum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8894KDTerschellingFormerumFormerum
  MF Terschelling B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap MF Terschelling B.V. is gevestigd op Longway 37 te West-Terschelling en is actief in de branche Financiële holdings.

  8881CMTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  Vereniging van Terschellinger Houtzagers
  november 2017

  De vereniging Vereniging van Terschellinger Houtzagers is gevestigd op Pilvarenstraat 4 te West-Terschelling en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8881CHTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  Zonnepark Hee B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Zonnepark Hee B.V. is gevestigd op Nieuwe Dijk 8 te West-Terschelling en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  8881HCTerschellingWest-TerschellingVerspreide huizen West-Terschelling
  Notariskantoor Mr. W.M. Cupido-Smit
  november 2017

  De onderneming Notariskantoor Mr. W.M. Cupido-Smit is gevestigd op Formerum Zuid 8A te Formerum en is actief in de branche Notariskantoren.

  8894KHTerschellingFormerumFormerum
  Braskoer CV
  oktober 2017

  De commanditaire vennootschap Braskoer CV is gevestigd op Ceresstraat 10 te West-Terschelling en is actief in de branche Restaurants.

  8881EATerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  RoHaa
  oktober 2017

  De onderneming RoHaa is gevestigd op Oosterend 22A te OOSTEREND en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8897HZTerschellingHoornVerspreide huizen Hoorn-Zuid
  Linnenverhuur Terschelling
  oktober 2017

  De onderneming Linnenverhuur Terschelling is gevestigd op Lies 13 te LIES en is actief in de branche Wasserijen en linnenverhuur.

  8895KPTerschellingLiesLies
  A. Buitenwerf Holding B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap A. Buitenwerf Holding B.V. is gevestigd op Gerrit Knoplaan 9 te WEST-TERSCHELLING en is actief in de branche Financiële holdings.

  8881EHTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  Fraai Eiland Lifestyle B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Fraai Eiland Lifestyle B.V. is gevestigd op Torenstraat 36 te WEST-TERSCHELLING en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  8881BKTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  VvE Lodge Parc Grientebos
  september 2017

  De vereniging VvE Lodge Parc Grientebos is gevestigd op Molenweg 3 te FORMERUM en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8894KPTerschellingFormerumVerspreide huizen Formerum-Zuid
  SOL B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap SOL B.V. is gevestigd op Steven Wiegmanlaan 3 te WEST-TERSCHELLING en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8881GHTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  R.A.H. Ozinga
  juli 2017

  De onderneming R.A.H. Ozinga is gevestigd op Willem Barentszstraat 7 te WEST-TERSCHELLING en is actief in de branche Hotel-restaurants.

  8881BPTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  De Boschplaat
  juli 2017

  De vennootschap onder firma De Boschplaat is gevestigd op Oosterend 14 te OOSTEREND en is actief in de branche Restaurants.

  8897HZTerschellingHoornVerspreide huizen Hoorn-Zuid
  Vakschilder Soeren
  juli 2017

  De onderneming Vakschilder Soeren is gevestigd op 't Achterom 3 te MIDSLAND en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  8891GRTerschellingMidslandMidsland
  Pleun Procee
  juli 2017

  De onderneming Pleun Procee is gevestigd op Westerdam 2 te MIDSLAND en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8891GMTerschellingMidslandMidsland

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Terschelling

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk