Bedrijven in Terschelling

Wil je weten welke bedrijven er in Terschelling zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Terschelling.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Wad Schoon
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Wad Schoon is gevestigd op Sudachterom 5 te Midsland en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Van den Brink & Pals B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Van den Brink & Pals B.V. is gevestigd op Lies 55 te LIES en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van den Brink & Pals Scheepvaart B.V.
Opgericht in September 1995

De besloten vennootschap Van den Brink & Pals Scheepvaart B.V. is gevestigd op Lies 55 te LIES en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

IyengarYoga Terschelling
Opgericht in Januari 2024

De onderneming IyengarYoga Terschelling is gevestigd op Landerum 17 te LANDERUM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

SILT Terschelling
Opgericht in Maart 2024

De onderneming SILT Terschelling is gevestigd op Willem Barentszkade 10 te West-Terschelling en is actief in de branche Eventcatering.

Bionier Welten
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Bionier Welten is gevestigd op Longway 41 te West-Terschelling en is actief in de branche Winkels in natuurvoeding en reformartikelen.

Schot Artworks Terschelling
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Schot Artworks Terschelling is gevestigd op Abt Folkertspad 20 te Hoorn en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Maandag 18 maart 2024

Danielle Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Danielle Dienstverlening is gevestigd op Rozenland 21 te Midsland en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Roeiteam Ladykiller
Opgericht in Juli 2023

De vereniging Roeiteam Ladykiller is gevestigd op Baaiduinen 53-1 te BAAIDUINEN en is actief in de branche Roei-, kano-, zeil- en surfsport e.d..

Pleun Procee Art
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Pleun Procee Art is gevestigd op Westerdam 2 te Midsland en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

huisarts ED
Opgericht in Februari 2024

De onderneming huisarts ED is gevestigd op Kunneweg 4 te Hoorn en is actief in de branche huisartsen.

Zaterdag 24 februari 2024

ChocMans
Opgericht in November 2016

De onderneming ChocMans is gevestigd op Oosterburen 45 te MIDSLAND en is actief in de branche Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk.

Donderdag 1 februari 2024

Mier Verhuur V.O.F.
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Mier Verhuur V.O.F. is gevestigd op Formerum 85 te Formerum en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

De Groot Fietsen
Opgericht in April 1974

De onderneming De Groot Fietsen is gevestigd op Westerburen 20 te Midsland en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

T Van Scheppingen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming T Van Scheppingen is gevestigd op Het Groenelandsstraatje 24 te Midsland en is actief in de branche Restaurants.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement