Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Oentsjerk

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Oentsjerk. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Oentsjerk op onderwerp:

  Grasmaaier gestolen bij inbraak
  Donderdag 7 augustus 2014 om 10:26

  Oentsjerk - De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak die woensdagmiddag tussen 16.00 uur en 19.00 uur plaatsvond in een woning aan de Rengersweg. Toen de bewoners weg waren werd de toegangsdeur van de schuur geforceerd. Uit de schuur werden onder andere een motorgrasmaaier en een bosmaaier weggenomen. Een 42-jarige bewoner deed aangifte.

  TytsjerksteradielAldtsjerkOentsjerkDiefstal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oentsjerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk